Maminka.czPrezentace klienta

Jaký dárek dát pod stromeček dětem, které už mají vše?

Reklama 6.  12.  2022
Blížící se Vánoce s sebou přinášejí tradiční otázku. Co pořídíme dětem pod stromeček? Jakým dárkem jim uděláme tu největší radost? Pokud mají děti hraček plný pokoj, může se jednat o relativně těžký úkol.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Čím dál tím více lidí si také uvědomuje, že většina nových hraček děti brzy omrzí a pouze na ně sedá prach. Jaký dárek tedy dětem pořídit, když už mají zdánlivě všechno?

Změňte přístup 

Většina rodičů v České republice stále přemýšlí nad dárky příliš materiálně. Přitom to nejkrásnější, co dětem z tohoto období zůstává, jsou vzpomínky. Určitě si v budoucnu lépe vzpomenou na krásné chvíle s rodinou než na všechny hračky, které kdy měly.

Zkuste proto dětem dát pod stromeček zážitek. U menších dětí to půjde hůře, nemusí plně pochopit, co vlastně pod stromeček dostaly. Jakmile jsou ale děti dostatečně odrostlé, máte z poloviny hotovo.

Jaké zážitky můžete s dětmi vyzkoušet?

V dnešní době není vůbec těžké sehnat zážitkové dárky pro celou rodinu. Velké množství firem se přímo specializuje na tento druh zábavy, a proto budete mít opravdu z čeho vybírat. Limitem tak bude pouze váš rozpočet a chuť vyzkoušet nové věci.

Klepněte pro větší obrázek

Pojďme se podívat na některé akce, které můžete s dětmi vyzkoušet:

  • Pro menší děti bude určitě skvělým zážitkem setkání se zvířátky. Některé zoo v České republice i v zahraniční pořádají pobyty doplněné o setkání a hry s nimi.
  • Česká republika je zemí hradů a zámků. A právě to je skvělá kulisa pro nejrůznější pohádky. S dětmi se tak můžete vydat za strašidly, za princeznami či za jinými postavami, které mají rády.
  • Pro starší děti se přímo nabízí vyzkoušet různé netradiční sportovní aktivity. Mezi takové zážitky pro děti můžeme zařadit třeba jízdu na čtyřkolkách, hoverboardech, či jiné vodní sporty.Klepněte pro větší obrázek
  • Velmi oblíbené jsou v posledních letech nejrůznější únikové hry. Stačí si vybrat obtížnost a téma, které vás nejvíce zaujalo. Únikové hry jsou pořádány na nejrůznějších místech. Od starých hradů po moderní areály.
  • Co takhle se naučit něco nového? Zejména pro starší děti se hodí nejrůznější vzdělávací kurzy. Na rozdíl od školních lavic můžete dětem dopřát interaktivní kurz, kde si konkrétní aktivitu vyzkoušejí v praxi, pod vedením příjemných instruktorů. Najít je možné kurzy téměř na cokoliv, můžete dětem například pomoci zlepšit se v jejich oblíbeném koníčku. Pod stromeček můžete také zabalit virtuální předplatné nějaké zajímavé aplikace na výuku jazyků.

Při výběru správného zážitku vám může pomoci i starší sourozenec nebo nenápadné vyzvídání přímo u dětí. Samy děti vám určitě rády poví, co by si chtěly vyzkoušet. Jejich radost pak bude ještě větší, když se jim přání pod stromečkem opravdu splní. Většinou ale nic nezkazíte zážitkem se zvířaty.

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Prezentace klienta, Vánoce, Tipy na dárky