Maminka.czTipy na dárky

GALERIE: Potěšte učitelky a učitele originálním dárkem. Tady máte 40 šikovných tipů

Simona Procházková 15.  6.  2023
Už jen dva týdny zbývají do konce školního roku a začátku letních prázdnin. Pokud přemýšlíte, čím odměnit paní učitelku nebo pana učitele za celoroční péči o vaše potomky, můžete se inspirovat v galerii. Kromě kytičky určitě potěší i malá drobnost nebo milé překvapení.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Většina rodičů vyšle pro vysvědčení své školáky s kytičkou, případně bonboniérou pro paní učitelku nebo pana učitele. I přesto, že krásná květina potěší vždy, tak když se jich sejde třeba pětadvacet, tak už to vypadá, že pedagog vykoupil celé květinářství.

Proto v poslední době mnoho rodičů dává přednost malým pozornostem v podobě jedlých dárků, svíček, čajů nebo vtipných maličkostí s nápisy. Výjimkou nejsou ani doma vyrobené dárky nebo produkty, jako jsou třeba domácí pečené čaje, sušenky, sirupy nebo marmelády.

VIDEO: Podcast Maminka: Vysvědčení - jak poznat že má dítě psychický problém?

Pokud se chcete inspirovat, mrkněte do galerie a podívejte se, čím potěšit paní učitelky a pány učitele. A třeba vás některý z "tvořivých" nápadů zaujme natolik, že ho doma společně s dětmi zrealizujete :-)

Témata: Galerie, Vysvědčení, DIY, Výroba, Naše tipy, Tvoření, Výtvarné aktivity, Tipy na dárky, Dárek, učitel, učitelka, Bonbón, Originál, ORIGINAL, Vyrobený dárek, Maličkost, Rok, Potomek, Originální dárek, Singl, Inspirace, Dar, Váš potomek, Školní rok, Malá pozornost, Tipy na dárky na Heureka.cz