Maminka.czHoroskopy

Jaký sex vám předpovídají hvězdy v prosinci? Přečtěte si svůj erotický horoskop

Irena Forejtová 30.  11.  2016
Starý rok se nezadržitelně blíží ke svému konci. Ať je to kterákoliV poloha, důležité je vždy přinést a zkusit něco nového, co okouzlí oba. My jsme vybrali pro každé znamení erotické polohy na přivítání nového roku. Pamatujte, že jak se začnete milovat na Nový rok, tak budete pokračovat i během něj!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Beran (21.3. - 20.4.)

Charakteristickou vlastností pro muže a ženy v tomto znamení je především něžnost. Zástupci tohoto znamení myslí spíše na uspokojení toho druhého, než na sebe. Holdují také delší předehře. Nejoblíbenější provozovanou polohou je tzv. lotosový květ. Milování v této pozici připomíná rituál. Zapalte kolem sebe svíčky nebo vonné tyčinky a proměňte svou ložnici v malý oltář.

Váš Éros: Letos zapomeňte při přípravě slavnostní vánoční večeře na klasické oblečení. Zahalte se do průhledného velkého šátku nebo zůstaňte zcela nahá a připravte nějakou delikatesu, která bude zároveň i afrodiziakem.

Témata: Horoskopy, Sex, Něžnost, Většina mužů, Účinný způsob, Jaký, Svěží vítr, Spodní prádlo, Křeslo, Kondom, Sexuální styk, Klitoris, Oltář, Lodička, Tantra, Hippokrat, Éros, Podtlak, Nový rozměr, Lotosový květ, Horoskop, Šperky, Foťák, Meditace, Příchuť