Jakými kosmetickými zázraky lze předejít striím?

12. 10. 2011 18:02
Všem maminkám doporučuji ElastiQ. Během mého těhotenství jsem každý večer mazala bříško, boky a prsa. Bříško a prsa mám absolutně bez strií, na bocích mám dvě malé strie, což je v porovnání s velikostí mého břicha naprosto zanedbatelné. Krém není nejlevnější a za trvání mého těhu jsem spotřebovala 4 velké tuby, ale vyplatí se to. Adéla
23. 10. 2011 16:19
Já zas měla v těhu olejík na strie Saloos....a naprosto v pohodě, ale ono asi i záleží na těle jako takovém, někdo se může patlat čím chce, a stejně strie má........
23. 10. 2011 18:47
{{photo?uid=jO5ZIkRG}}To je fakt...Od Saloos jsem měla kdysi olej proti celulitidě Celulinie-a to byl jedinej přípravek, kterej mi kdy pomohl v boji z celulitidou!!
24. 10. 2011 05:18
jo jo, ten je boží, co? < taky si ho chválím....Ono i jejich balzám na nehty je dobrý,než sem ho začla používat, měla sem nehty rozdvojené, olámané, měkké, ...a te´d se to díky balzámku lepší a lepší, a navíc i do mrazů je super, na nehtovou kůžičku, měla sem ji vždycky děsně popraskanou, skrz zimu, a te´d je to fajn A celkově jejich olejíčky miluju, i konopnou mastičku..tu používám na Davida (dva a půl roku má) ....třeba když se zapotí pod pažečkama, a zarudne mu to, tak na to.....nebo mu v létě vylezly jakési pupínky, tuším z ostružin...tak i na to sem to použila..jo jo, chválím si Saloos tak celkově.
Dupinka 21. 8. 2015 18:59
Já jsem při prvním těhotenství používala Elasti Q. Ne že by byl úplně špatný, to ne, ale při druhém těhotenství jsem hledala něco lepšího. Na doporučení kamarádek jsem vyzkoušela Bepanthen proti striím a už jsem u něho zůstala. Při prvním těhotenství jsem častokrát cítila, že mám kůži napjatou, že mě svědí a to i přes poctivé mazání 2x denně. Nakonec se mi udělalo několik strií na bocích.
Teď, když používám Bepanthen proti striím, mám pokožku krásně vláčnou, nikde necítím žádné nepřijemné pnutí nebo svědění a to mám břicho určitě větší než jsem v této době měla při 1. těhotenství. V porovnání s Elasti Q se Bepanthen lépe roztírá a rychleji vstřebává.
5