Maminka.czPorod

Janečkova druhá manželka porodila dceru. Doma do vany. Jaké dostala jméno?

redakce 3.  6.  2018
Druhá žena Karla Janečka kněžka Lilia Khousnoutdinová porodila dceru. Holčička dostala jméno Isabelka a na svět přišla doma. Dokonce ne do připraveného bazénku, ale do vany.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Jsem neuvěřitelně šťastný, že na svět přišla princezna Isabelka. Děkuji Lilii, která úžasným způsobem rodila doma, dokonce do vany namísto připraveného bazénku," napsal Karel Janeček na svůj Instagram.

Sám Janeček byl u porodu: "Když jsem maličkou jako první držel v rukou, byla ve vaku blan jako kosmonaut, což je něco naprosto výjimečného, přibližně jeden z osmdesáti tisíc," prozradil  hrdý otec. "Čarovná Isabelko, přeji Ti a věřím, že budeš mít krásný a svobodný život plný poznání a dobrodružství v budoucím světě štěstí a lásky," napsal ještě přání dceři. 

Lilia Khousnoutdinová porodila své druhé dítě (s Janečkem ovšem první), a i když je Karel ženatý, Lilii si loni na podzim vzal za ženu při buddhistickém obřadu. 

Karel Janeček: „Za děti bychom neměli příliš často rozhodovat“
Témata: Porod, jméno, manželka, Karel Janeček, Dostal, Jane, Khousnoutdinová, Druhá žena, Vana, Jáně, Dcera, Janeček, Jan, Holčička, Pór, Ženatý, Dom, Jak, Kosmonaut, Instagram, Lilium Khousnoutdinová, Bazének, Jake, Van