Je těhotenství sexy? A co když váš partner chuť na sex nemá?

Považují muži svoje těhotné partnerky za oteklé velryby? Nebo si tak připadají spíš samy ženy, zatímco pro muže mají neuvěřitelný sex-appeal?
Je těhotenství sexy? A co když váš partner chuť na sex nemá?

Je fakt, že v době, kdy se začíná projevovat váš „jiný stav“, většinou ztrácíte na půvabu pro cizí muže. Má to logiku: mizí vám pas, což je podle evolučních psychologů jednoznačně jeden z faktorů, které se podílejí na ženské (ne)atraktivitě. Navíc je na první pohled poznat, že jste jaksi zadaná a už mužům nemáte co nabídnout.

Naštěstí to moudrá příroda zařídila tak, že na cizích mužích a jejich hodnocení budoucí matce příliš nezáleží. Nepotřebuje nikoho „oblbovat“. Připravuje se na mateřství a jde jí hlavně o své dítě a o svého muže.

Těhotenství má svůj sex-appeal! Zvětšují se prsa a objevují nové erotogenní zóny 

Mělo by vás uklidnit, že těhotná žena obvykle připadá svému muži ještě atraktivnější než dřív. Zvětšují se prsa, tmavnou prsní dvorce, což většině mužské populace připadá opravdu sexy. Navíc se objeví nové erotogenní zóny, a to může páru velmi zpestřit sexuální život.
Podle zkušeností psycholožky Marty Boučkové se stává opravdu málokdy, že by se partnerovi přestala žena po otěhotnění líbit. „Je to naprosto minoritní reakce - a když se tak stane, muži jsou z toho vlastně zaskočení a nešťastní.“

Péči o prsa nepodceňujte. Jakmile se svěsí, už je zpět nedostanete

Péči o prsa nepodceňujte. Jakmile se svěsí, už je zpět nedostanete

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články