Maminka.czNovorozenec

Je to kluk! Podívejte se na neuvěřitelnou reakci mámy, která očekávala holku

redakce 13.  6.  2017
V rodině Dary Crouch se kluk nenarodil už padesát let, proto si budoucí maminka nepřipustila, že by se jim mohl narodit chlapeček. Její první reakce byla opravdu neuvěřitelná.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Už během prvního těhotenství si nastávající rodiče nenechali říct pohlaví svého prvního dítka. Jak sami přiznali, tímto tajemstvím se velmi bavili, protože okolí si neustále tipovalo, jestli se jim narodí holka, nebo kluk. Nakonec se jim narodila holčička.

Stejně to měli i u druhého těhotenství. Zatímco však Dařin manžel tvrdil, že se jim narodí kluk, ona sama byla přesvědčená, že to bude opět holka. Proto, když porodila kluka, nemohla uvěřit svým očím. Přitom přiznala, že pár minut před porodem jí prolétla hlavou myšlenka, jestli to opravdu nakonec kluk přece jen nebude.

Fotografka, kterou měla Dara u porodu, řekla, že přestože už fotila mnoho porodů, tento okamžik byl pro ni nejcennější. Takové emoce, když matka poprvé sevřela v rukou svého chlapce, podle svých slov ještě neviděla.

A jak říká sama maminka: „Všechny mé obavy se rozplynuly. Je jedno, jestli máme holku, nebo kluka. Láska, kterou cítíme ke svým dětem, je okamžitá a překoná všechny buňky v těle.“

Nechali jste si říct pohlaví dítěte?

Video: Chlapeček se narodil se stříbřitě bílými vlasy

Agáta Prachařová předváděla s těhotenským bříškem plavky
Maminky, víte, jak se cítí vaše dítě, když je s vámi? Tohle video vás dojme!
Osmiletá Lily touží být chlapcem. Jak se žije s dítětem, které chce jiné tělo?

 

Témata: Porod, Novorozenec, Zajímavosti, Kluk, Pohlaví dítěte, Úvěr, Fotografka, První těhotenství, Bílý vlas, Agáta Prachařová, Obyčejný den