Maminka.czMaminka roku 2020

Je to napínavé! Hlasovat o finálové devítce Maminky roku můžete už jen do dnešního poledne

wall 12.  7.  2020
Už se to blíží. V poledne v neděli 12. července skončí semifinálové hlasování soutěže Maminka roku 2020. A brzy potom bude jasné, kdo postoupil do finále tradiční soutěže – o tři postupová místa v každé kategorii se stále bojuje. Nic není definitivně rozhodnuto. Rozhodnout můžete i vy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Ještě stále hledáme celkem devět finalistek letošního ročníku soutěže Maminka roku. Do podzimního finále postoupí tři z každé kategorie – Hrdinky, Podnikatelky a Blogerky. 

Podívejte se na třicítku semifinalistek a pošlete své hlasy těm, které chcete vidět ve finálové devítce – HLASUJEME TADY.

Ještě stále můžete ovlivnit pořadí na prvních třech místech, stačí poslat hlas prostřednictvím vašeho facebookového profilu. Mimochodem, dosud jste poslali soutěžícím maminkám přes dva miliony hlasů

Pošlete svou favoritku do finále. Máte čas jen do neděle 12. července. 

Která ze třiceti soutěžících si získá vaše sympatie v jedné ze tří kategorií?  Zatím ve finále nejspíše uvidíte mimo jiné statečnou maminku trojčátek Hanku, podnikatelku Katku, která si v mládí prošla anorexií, či pěstounku Marcelu.

Rozhodněte o tom, kdo bude ve finále s nimi. Projděte si profily jednotlivých maminek, přečtěte si jejich úžasné příběhy a hlasujte pro ně. Nezapomeňte, už jen do neděle.

Je to tady! Semifinalistky Maminky roku se představují. Komu dáte hlas?
Nejsilnější momenty z Maminky roku 2019: Nechte se taky dojmout
Témata: Maminka roku 2020, Maminka, Neděle, JEN, Fin, Soutěž, Finále, Červenec, Kategorie, Poledne, Katka