Maminka.czZa zábavou

Je to tu! Ledové království 2 má premiéru. Proč nepřijde Monika Absolonová?

kog 20.  11.  2019
Dlouho očekávaná chvíle je tady. Ledové království 2 se dnes dočká své premiéry. A vypadá to, že nás čeká i druhá "Elsománie". Opět se můžeme těšit na sestry Elsu a Annu, sněhuláka Olafa, ledaře Kristoffa a soba Svena. Úvodní píseň nazpívala tradičně Monika Absolonová. Na české premiéře však bude chybět, proč?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Neveřejná česká premiéra pohádky Ledové království proběhne ve středu v multikině CineStar v Centru Černý Most. Na slavnostní premiéře bude spoustu známých osobností, ale herečka Monika Absolonová, která nazpívala úvodní píseň, se tu neukáže. „Neberu žádnou práci o Štědrém dnu a na narozeniny mých synů či partnera. No, a právě na středu máme oslavence hned dva!“ prozradila Absolonová serveru Blesk.cz. Její partner, hokejista Tomáš Horna, totiž dnes slaví 39. narozeniny a starší syn Tadeáš sfoukne na dortu už čtvrtou svíčku. Benjamínek Matouš oslavil svůj první rok před deseti dny.

Monika Absolonová ale prozradila, že se na Ledové království 2 do kina vypraví jindy. Vy se můžete podívat na video, jak titulní hit pro úspěšnou muzikálovou pohádku vznikal. Najdete ho v úvodu článku. 

Elsa a Anna opět udeří, vrací se Ledové království. Tady je ukázka

A do kina na Elsu a Annu se můžete vypravit už ve čtvrtek 21. 11. Pokud se vydáte do Centra Černý most, kromě oblíbené pohádky vás tu čeká i překvapení – unikátní Disney zóna pro děti, která tu bude otevřená až do konce roku. Pro děti tu budou připravené interaktivní instalace a jednotlivá zastavení, kde budou plnit různé úkoly. Ti nejšikovnější si pak odnesou i některý z tematických upomínkových předmětů. Chybět nebude ani tradiční kluziště, což "ledový zážitek" ještě umocní. 

Témata: Slavné maminky, Naše tipy, Za zábavou, Král, Monika Absolonová, Elsa, Náš tip, hokejista, Tomáš Horna, Premiéra, Černý most, Ledové království, Le království, Centr Černý Most, Disney, Olaf, Instalace, Anna, Píseň, Česká premiéra, Blesk, Úder, Centrum Černý most, Království, Cinestar