Maminka.czČasopis Maminka

Tahle Maminka je jiná. Je i pro tatínky a věnuje se hlavně rodičovství

kog 18.  6.  2020
Tahle Maminka je jiná. Je i pro tatínky a věnuje se hlavně rodičovství
Červencové číslo časopisu Maminka je opět trochu jiné než ostatní. Tentokrát je věnované rodičovství a pohledu mámy i táty, protože ty nemusí být pokaždé stejné.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Tohle číslo Maminky je také o tatíncích i pro tatínky. Na titulní stránce je hokejový útočník Patrik Eliáš s manželkou, modelkou a moderátorkou Petrou Eliáš Volákovou, a jejich dvěma dcerami.

Patrik se v rozhovoru svěřil, že u nich doma panují tvrdé podmínky a jako sportovec si potrpí na disciplínu. U Eliášů prý panuje tak trochu spartanská výchova. "Někdy jsem možná až moc přísnej. Hecuju je, ale snažím se nepřecházet nějaké rozumné meze. Když vidím, že má třeba jedna z nich na kraji slzičky, samozřejmě jí na kole do toho kopce pomůžu. Je to pro mě ale těžký, srovnat se a říci si: "Jsou to děti, jsou to holky, nech je vydechnout a nech jim sport jako zábavu." To je pro mě jako profesionálního sportovce fakt dost složitý.

Kromě Patrika Eliáše jsme vyzpovídaly i další tatínky. Jací jsou v roli otce a liší se výchova dívek a chlapců? Na to nám odpověděl moderátor Vojtěch Bernatský, fotograf Tomáš Třeštík, zpěvák Tomáš Klus, moderátor Honza Smetana, hokejista Alexander Salák a herec a milovník dobrého jídla Lukáš Hejlík. 

Klepněte pro větší obrázek

Kromě slavných tatínků ale najdete v Mamince spoustu zajímavých témat o rodičovství a třeba se dozvíte, jak my v redakci vzpomínáme na svoje rodiče a co děláme stejně, nebo naopak úplně jinak. 

Tatínci u porodu: Intimní fotky ukazují, jaké jsou jejich první reakce
Témata: Časopis Maminka, Rodičovství, sportovec, hokejista, Patrik Eliáš, Alexander Salák, Nové číslo, Hokejový, Sparta, Časopis, Lukáš Hejlík, Číslo časopisu, Táta, Elias, Máma, Salák, Vojtěch Bernatský, Maminka, Tomáš Třeštík, Tomáš Klus, Tatínek