Maminka.czDěti slavných

Jedna vlastní, druhá adoptovaná: Dcery herce Toma Cruise Suri a Isabella vyrostly jako z vody! V čem našly největší vášeň?

Dita Mrázková 3.  8.  2022
Dělí je od sebe třináct let, vyrostly v záři reflektorů a jejich rodiči jsou jedni z největších hollywoodských idolů. Ta starší žije spokojený rodinný život v ústraní, mladší se pyšní titulem "nejstylovější dítě Ameriky". Jaké jsou dcery filmového sexy hrdiny Mavericka?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Říkejte mi umělkyně Bella"
 

Devětadvacetiletá Isabella Kidman Cruise je prvním adoptivním dítětem herců Nicole Kidman a Toma Cruise. Slavný pár adoptoval ještě černošského chlapce Connora, ale ani to ostře sledované manželství nezachránilo.

VIDEO: Top Gun 2: Tom Cruise ve své nejslavnější roli je zpět

Jenže vztahy mezi Bellou a Nicole brzy ochladly, a když se dospívající Bella i se svým bratrem připojila po vzoru svého slavného táty ke scientologické církvi, Nicole se nechala slyšet, že to nebyl zrovna nejlepší počin. Možná i proto pak chyběla na Bellině svatbě v roce 2015.

"Mateřství je o cestě. Jsou na ní neuvěřitelné vzestupy i pády, ať už jste adoptivní matka nebo biologická matka. Dítě ze všeho nejvíc potřebuje bezpodmínečnou lásku, to je celé," nechala se slyšet Nicole. 

Bella opustila Ameriku a přestěhovala se do Velké Británie, kde si nedávno zařídila nové bydlení s manželem Maxem. Živí se jako umělkyně, maluje obrazy a rozhodně netouží být součástí showbyznysu.

Když se dcery slavných rodičů novináři před pár lety ptali, zda je s oběma rodiči v kontaktu, bez váhání odpověděla: "Samozřejmě, že jsem, vždyť jsou to moji rodiče!"

Dcera Katie Holmes a Toma Cruise oslavila  15. narozeniny! Z fracka vyrostla půvabná slečna

"Jsem Suri, budoucí módní ikona!"

Její mámou je pro změnu herečka Katie Holmes, ale jak známo, ani druhé Tomovo manželství neklaplo, a tak má i Suri s odloučením svých rodičů zkušenost. Jenže oč víc se objektivům kamer a fotoaparátů bránila Isabella, o to víc byla objektem jejich zájmu mladší sestra.

Malou Suri, kterou její maminka ráda oblékala do těch nejstylovějších modelů, fotografové milovali a psali o ní, že i jako dítě oplývá velkým šarmem. Když jí bylo třináct, zařídila si vlastní účet na Instagramu, kde se rozplývala nad tím, jak je úžasné, že může být konečně na sociálních sítích.

Dnes je jí šestnáct, začala studovat elitní školu na Manhattanu, kde se roční školné pohybuje v milionových částkách, má ráda balet a divadlo, hraje na kytaru. Na síti tolik aktivní není, média o ní ale píšou pravidelně. Nejvíce se její jméno skloňuje jak jinak než v souvislosti s módou a stylem. Tahle mladá slečna po vzoru svých rodičů herečkou možná nebude, třeba ji ale uvidíme na přehlídkových molech. Kdo ví?

Jak obě dcery Toma Cruise vypadají dnes, si prohlédněte v naší fotogalerii.

Témata: Slavní rodiče, Láska a vztahy, Slavní tatínci, Životy slavných, Výchova, Instagram, Dospívání, herečka, Dcera, Rodiče, Herec, Kariéra, Sociální sítě, Adopce, Sex, Krása a styl, Děti slavných, matka a dcera, Móda, Rozvody, Hollywood, Tom Cruise, Nicole Kidman, ikona, umění, Oblečení a móda na Heureka.cz