Maminka.czGalerie

Jednoduchý, nebo okázalý? Vyberte si z GALERIE dortů k prvním narozeninám ten váš NEJ

Simona Formánková 2.  10.  2022
Dvanáct měsíců uteklo jako voda a vy pomalu, ale jistě spřádáte plány na oslavu prvních narozenin vašeho potomka. Největší pochoutkou bývá při této příležitosti jednoznačně dort. Ten by měl lahodit nejen chuťovým pohárkům, ale i oku. Inspirujte se v naší fotogalerii těmi nejnápaditějšími.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jako by to bylo včera, když jste si z porodnice odvážela malý uplakaný uzlíček, a nyní už vám ťape po bytě téměř roční štěstí. První narozeniny jsou rozhodně životní milník, který je třeba řádně oslavit. Nikde však není dáno, jak by taková párty měla vypadat nebo co by na ní rozhodně nemělo chybět. Co se týká dortu, jde spíše o tradici, která je nepostradatelnou součástí tohoto výjimečného dne. Faktem ovšem zůstává, že sfouknutí svíčky děti milují a často ho chtějí několikrát opakovat. Tak proč jim to nedopřát?

První narozeniny dítěte se hlavně vlivem sociálních sítí staly v posledních letech honem za tou nejimpozantnější párty roku. Honosné balonkové výzdoby, ladící rodinné outfity, drahé dárky a v neposlední řadě dechberoucí dorty. Pokud upřednostňujete spíše komornější společnost, rozhodně neuděláte chybu, když oslavíte první narozeniny jen v kruhu nejbližší rodiny. Ať už si vyberete jakoukoli z variant, je vaším úkolem si to hlavně užít! Vždyť už je to rok, co jste se stala mámou. 

VIDEO: Historie svatebních dortů: Tyto byly v kurzu před lety

Témata: Galerie, Dětství, jídlo, Děti a jídlo, Cukr, narozeniny, inspirace, oslava, dort, první narozeniny, Potomek, Pochoutka, NEJ, Oka, Fotogalerie, Chuťový pohárek