Maminka.czSlavné maminky

Jennifer Lopez: máma dospívajících dvojčat a staronová láska Bena Afflecka. 52 let byste jí nehádali!

Dita Mrázková 29.  7.  2021
O tom, že jí jednou budou patřit titulní strany časopisů po celém světě, se holce z Bronxu ani nesnilo. Dlouho měla v lásce smůlu, osudového muže (znovu) potkala až po padesátce. Jaká je JLo máma, jaká jsou její dvojčata a které "nové" děti teď vídá?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Když médii proletěla zpráva, že byl herec Ben Affleck viděn na procházce se svou bývalou láskou Jennifer Lopez, spousta lidí si myslela, že jde jen o nějaký prázdninový flirt. Když pár dnů nato vyvedl Ben na zmrzlinu, do kina a do zábavního parku nejen své děti, ale i dvojčata Jennifer Lopez, už se začalo šuškat o tom, že to vypadá vážně. A když před pár dny oslavila sexy Hispánka 52. narozeniny a garde jí na luxusní lodi dělal právě Ben, bylo jasné, že ti dva skutečně tvoří pár.

Ben má z předchozího manželství s herečkou Jennifer Garner dcery Violet Anne a Seraphinu Rose Elizabeth a syna Samuela.
Jennifer je maminkou třináctiletých dvojčat Maximiliana Davida a Emme Maribel, jejichž otcem je hudebník Marc Anthony. Právě on byl náplastí na bolavý rozchod s Benem v roce 2004.

Ke Dni matek sdílela JLo na své Instagramu video, ve kterém vzdala hold své mamince se slovy: „Byla to moje máma, kdo mně i mým sestrám vštěpoval, že můžeme dělat cokoliv, co si umaneme. Tahle myšlenka šla se mnou celý život. Být mámou je největší štěstí." Ve snímku vystupuje nejen maminka zpěvačky, ale i dcera Emme.

Ta spolu s bratrem Maxem přijala i děti mámina staronového partnera a společně vyrazili už několikrát za zábavou.

Dvojčatům říká Jennifer láskyplně kokosky a, i když jsou to už teenageři, mluví o nich jako o svých děťátkách. „Nemůžu uvěřit, že už je to 13 let, co jsem je oba přinesla uprostřed sněhové bouře v náručí domů. Z té vánice vyšly dvě dokonalé bytosti, které navždy změnily můj život a naučily mě pochopit pravý význam lásky. Od té chvíle to byla ta nejkouzelnější cesta plná dobrodružství a radosti,“ vyznala se Jennifer Lopez u příležitosti narozeninové oslavy dvojčat letos v únoru.

Stará láska zřejmě nerezaví a Jennifer s Benem jsou toho důkazem. Že by konečně došlo na svatbu, která byla už jednou zrušena? Kdo ví...

Jennifer Lopez: „Mužům rozumím čím dál méně“
Takhle vyrostla dvojčata Beyoncé. Podívejte se, jak si užívají na jachtě
Témata: Děti, Slavní rodiče, Láska a vztahy, Slavné maminky, Slavní tatínci, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Otec, slavné děti, Inspirativní ženy, Sociální sítě, Marc Anthony, Dvojča, Ben Affleck, Jennifer Lopez, Emme, Jennifer Garner, Violet, Maximilian, Samuel, Star, JEN, Mama, Máma