Maminka.czPrůzkum trhu

Jídelní židličky: 12 tipů na pohodlné a bezpečné modely. Vyberete si?

Simona Procházková 11.  4.  2017
Jídelní židlička se na spoustu měsíců stane vaším nepostradatelným pomocníkem a pro vaše děťátko místem, kde bude trávit poměrně dost času. Dejte si proto s výběrem záležet.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Cam Campione

Klepněte pro větší obrázek

CENA 2690 Kč,  trendybaby.cz

V loňském roce byla tato židlička oceněna jako jedna z nejbezpečnějších na tuzemském trhu a letos se představuje v nových trendy barvách.

VLASTNOSTI:

Židlička se snadno ovládá, složíte ji i rozložíte jediným pohybem. Stejně tak jedním pohybem nastavíte i výšku měkce polstrovaného sedáku, a to až do šesti poloh.

Průzkum trhu: 8 tipů na praktické a bezpečné kočárky. Vybrali byste si?

Díky patentovanému mechanismu můžete nastavit opěradlo i podnožku do tří poloh, takže židličku využijete nejen pro pohodlné krmení, ale také pro hraní a odpočinek vašeho děťátka. Nechybí pětibodový bezpečnostní pás, středový pásek a druhý pultík. Plasty jsou bez ostrých hran.

BONUSY NAVÍC: Zadní kolečka jsou vybavena brzdami. Široký pult odejmete jedním pohybem. Složená židlička stojí samostatně.

HMOTNOST: 9,8 kg ROZMĚRY: 110 x 63 x 82 cm (rozložená) SKLÁDACÍ: ANO PULTÍK: ANO BAREVNÉ VARIACE: ANO

Témata: Děti, Časopis Maminka, Batole, Kojenec, Naše tipy, Výběr, podsedák, Nákupní tipy, Průzkum trhu, údržba, Pásek, Nosnost, Rakovina prsu, Křesílko, Model, Silver, Spodní část, Jídelní židlička, Mód, Feedo, Tříbodový pás, Slovenská značka, Bezpečnostní popruh, Nejlepší trik, Zdravotní nezávadnost