Maminka.czVýživa a stravování

Jídlo jako životní styl

redakce 11.  5.  2010
Co je to vlastně dieta? Jak bychom měli hubnout správně? Dá se vůbec zhubnout jen díky jídlu? A co mám vlastně vůbec vařit? Znáte na tyhle otázky správnou odpověď? Pokud ano, problémy s váhou se vás jistě netýkají. Pokud tápete a nevíte si tak zcela rady, pak v této knize jistě najdete odpovědi.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

100 otázek, odpovědí a receptů na téma hubnutí a dieta

Výživový poradce Petr Havlíček společně se šéfredaktorkou Diety Petrou Lamschovou hledali odpovědi na 100 nejběžnějších otázek, které se týkají diety a hubnutí. A protože s hubnutím velmi úzce souvisí také vaření, připravili recepty na 100 zdravých, ale úžasně jednoduchých a navíc chutných jídel, kterými lze obohatit jinak všední jídelníček. Věděli jste, že i svíčkovou lze uvařit zdravě?

Petr Havlíček a Petra Lamschová
Jídlo jako životní styl

299 Kč | vázaná bez přebalu | 192 stran | 210 x 210 mm
ISBN 978-80-204-2154-8

Křest knihy se uskutečnil 30. 3. 2010 v 17 hodin v Domě knihy Kanzelsberger, Václavské nám. 4, Praha 1. Kmotrami knihy budou Kateřina Neumannová a Kateřina Cajthamlová.

Mladá fronta je jedním z největších českých vydavatelských domů působících v oblastech vydávání časopiseckých, klientských a knižních titulů. Na knižním trhu je již od roku 1945. Více informací naleznete na www.mf.cz a www.bookcafe.cz

A NA ZÁVĚR POZVÁNKA!

Přijďte v pátek 14. 5. 2010, 12.30 – 14.00 na Knižní veletrh Svět knihy 2010, Výstaviště Holešovice

Šéfredaktorky časopisů F.O.O.D. a Dieta představí své nové kuchařské knihy s názvy
Tradiční česká kuchařka a Jídlo jako životní styl.

Vybraná jídla předvede profesionální kuchař a obě prezentované knihy bude možné zakoupit
na místě s veletržní slevou.


Témata: Výživa a stravování, jídlo, Styl, Život, Životní styl, Kmotra, Živo, Kateřina Cajthamlová, Knižní titul, Profesionální kuchař, Holešovice, Jak, Kateřina Neumannová