Jím pro dva, ne za dva!

Marta 24. 1. 2011 15:39

Tak se musím divit, co jsem si právě přečetla..... Těhotná by měla živočišné tuky ve stravě nahradit spíše rostlinnými..... Nic proti všemu napsanému, ale už alespoň 2 desetiletí - a obzvláště v současnosti - se ví na základě studií, jak rostlinné tuky např. ve formě margarinu škodí zdravému člověku. Natož pak těhotným a plodu. Co s nimi asi dělají, když se vyrábějí z takových sajrajtů. Schválně bych poslala každého takového nadšence do fabriky, kde se toto vyrábí, na exkurzi. .... Tyto margariny narušují fungování těla zásadním způsobem, pokud je požíváme dlouhodobě.
Navzdory veškerému reklamnímu průmyslu, který nás dnes a denně přesvědčuje o opaku, bychom se měli trochu pídit co za tím stojí. Je to totiž jedna obrovská reklamní lež.
Nejsem žádný extrémista co se týká stravy, ale přečíst si tohle o jídelníčku těhotných, mě opravdu rozzlobilo.
Při vší úctě paní magistro - tohle jste nevěděla?
15. 5. 2013 12:47
Já měla před těhotenstvím 170 cm a 50 kilo a přibrala jsem 16 kilo a nikdy jsem takovéhle bláboly nečetla, jedla jsem na co jsem měla chuť, nepočítala kalorie ani se neřídila nějakou pyramidou, nikdy jsem tohle neřešila. A mám krásnou zdravou dcerušku a po porodu jsem se dostala na svou původní váhu asi za 2 měsíce, aniž bych se nějak omezovala.
2