Maminka.czSlavné maminky

Jméno Rihannina syna odtajněno! Při příležitosti chlapcových 1. narozenin ho prozradil dojatý táta A$AP Rocky

Dita Mrázková 18.  5.  2023
Před pár dny oslavil slavný pár, který zanedlouho přivítá na svět další dítě, 1. narozeniny svého prvorozeného synka. Na Instagramu u této příležitosti známý rapper nejen sdílel společné fotografie, ale prozradil i chlapcovo dosti neobvyklé jméno.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Jak se zdá, úspěšná zpěvačka se v roli mámy hodně našla. Nemá problém ukázat na síti své dítě s plenkou, postěžovat si, že ji její malý poklad nenechá cvičit, nebo ukázat jeho zkroušený pohled, když se dozvěděl, že s mámou půjde na Oscary jen jeho sourozenec v bříšku.

VIDEO: ČÍM PŘEKVAPILA ZPĚVAČKA RIHANNA NA VYSTOUPENÍ SUPER BOWL?

Stejně sdílný je i hrdý táta rapper A$AP Rocky, který před pár dny malému oslavenci popřál na síti. "Šťastné 1. narozeniny, můj synu. RZA." Poslední slovo není tajný vzkaz, jde o chlapcovo jméno!

Klepněte pro větší obrázek


Podle serveru People tím vzdal rapper hold vůdci rappového uskupení Wu-Tang Clan – producentovi RZA (jméno se vyslovuje "Rizza"), jehož pravé jméno je Robert Fitzgerald Diggs.

Klepněte pro větší obrázek

Rihanna se pro změnu pochlubila sexy fotografiemi, které nafotila se svými kluky pro britský magazín Vogue. Při focení podle svých slov neměla ani tušení, že je znovu těhotná.

Klepněte pro větší obrázek

Mateřství si užívá naplno a i ze strastí každé čerstvé matky si umí udělat legraci. Naposledy to bylo, když vtipně okomentovala video, na kterém musela malého Rizzu zabavit. "Hele, kdo nechce, aby jeho máma cvičila?!"

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Slavné maminky, Mateřství, Rodičovství, Životy slavných, Rodina a vztahy, Instagram, Syn, Fotografie, tatínek, Celebrity, Otec, Sociální sítě, zpěvačka, Hollywood, oslava, idol, party, jméno, narozeniny, zpěvák, těhotenské bříško, Oscar, rapper