Maminka.czČasopis Maminka

Jsem ráda, když časopis nabere občas jiný směr, říká o říjnové Mamince šéfredaktorka Alice Rossi

Simona Formánková 24.  9.  2021
Již týden máte možnost začíst se do říjnového maxi čísla časopisu Maminka. Šéfredaktorka Alice Rossi se pro tentokrát vzdala svého křesla a přenechala ho se všemi kompetencemi Tamaře Klusové. Ta svoji roli vzala zodpovědně a časopis pod její taktovkou nabral trochu jiný směr. Co na tuto změnu říká Alice, která všemu po očku přihlížela?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Já nemám ráda stereotypy a když věci jdou samospádem. Takže jsem šťastná, když ten časopis nabere občas jiný směr a vypadá trošku jinak. A s Tamarou to nabralo úplně jiný směr, než jsme zvyklí, ale já jsem za to hrozně ráda," pochvaluje si spolupráci Alice. 

Říjnové vydání Maminky je vždy něčím netradiční. Snažíme se, aby bylo výjimečné, a to nejen počtem stran. "Tentokrát mě těší, že v něm ještě víc rezonují důležité nejen mateřské, ale i lidské hodnoty  pravda, odvaha, sebeláska, laskavost, zdraví, soulad a odpovědnost... Ostatně po nich se netradičně jmenují i jednotlivé názvy rubrik, které nádherně, abstraktně ilustrovala Bára z Nikolajky. Každý článek má hluboký přesah, ale já osobně mám největší citovou vazbu k dětské módě. Ne proto, že jsme v ní představili zajímavé české designéry dětského oblečení, ale proto, že jsme ji nafotili s dětmi z dětských domovů," dodává ještě k aktuálnímu číslu Alice Rossi. 

Součástí časopisu jsou také slevové kupony, které můžete využít od 7. do 10. 10. 2021 při Nákupech s Maminkou. Časopis Maminka zakoupíte ve všech trafikách, na rohlík.cz, košík.cz nebo také na ikiosek.cz .

Témata: Časopis Maminka, Odvaha, Maminka, OBČAS, Alice, Časopis, Tamara Klusová, Šéf, Křeslo, Alice Rossi, Šéfredaktorka, Alice Ross, Směr