Maminka.czSlavné maminky

Jsou silné a neodolatelné! Nahlédněte do galerie slavných maminek

Simona Formánková 13.  5.  2021
Stát se matkou je jedním z nejkrásnějších, ale zároveň nejnáročnějších přerodů v životě ženy. Přes nekonečnou počáteční únavu se však většina shodne na jednom – je to štěstí. Když poprvé sevřete v náručí své miminko a užíváte si první chvíle svého mateřství, zaplaví vás pocit neskonalé vděčnosti a lásky. Přesto, že se občas cítíte na dně svých sil, má i tajnou moc vykouzlit z unavených maminek silné, odhodlané a neodolatelné ženy. Podívejte se do galerie, jak mateřství svědčí těmto známým maminkám.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski je známá provokatérka a bojovnice za práva žen. Své mateřské povinnosti si užívá teprve krátce. Miminko se jí a jejímu manželovi Sebastianovi Bear-McClardovi narodilo na začátku března 2021. Ještě před jeho narozením vzbudilo velkou vlnu emocí oznámení, že pohlaví se dozvědí, až mu bude osmnáct let. Samo si totiž zvolí, zda se cítí víc jako muž, nebo jako žena. Přesto nedávno herečka u jedné z fotek, kde kojí, napsala "Krásný chlapec."

Podívejte se, jak zvládá mateřství a práci hvězda seriálu Kukačky

FOTO: Instagram

Hvězda seriálu Ulice Patricie Pagáčová je těhotná! Pozdrav z dovolené
16 celebrit, které vychovávají děti tak trochu divně! Bez hraček a bez pravidel?
Témata: Slavní rodiče, Galerie, Časopis Maminka, Mateřská a rodičovská dovolená, Mateřství, Slavné maminky, Slavní tatínci, Miminko, Instagram, Mateřská, Sociální sítě, Seriál Ulice, Ulice, Patricie Pagáčová, Samuel, tanečnice, Sebastian, seriál Kukačky, Emily Ratajkowski, práva žen, Emily, Bea, Call, Foto, Sharon