Maminka.czNež otěhotníte

Jste připraveni mít dítě? Odpovězte si na tyto otázky a máte jasno

redakce 2.  11.  2016
Teorie je nanic, teprve praxe ukáže, jestli jste připraveni na mateřství. Pokud chcete zjistit, jestli je už ten správný čas, řiďte se těmito pokyny.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Na internetu najdete spoustu seriózních testů a rad, jak si můžete ověřit, zda jste na mateřství připravena. Jeden z nich ale opravdu zaujal, a proto nemůžeme jinak, než sdílet. Bohužel autor textu pro nás zůstává neznámý...

Upozornění: Tento text není pro vážné povahy :-)))

Ženy: První krok v přípravě na mateřství je jednoduchý. Oblečte si župan a na břicho si zavěšte pytel s fazolemi. Noste ho devět měsíců, potom desetinu fazolí odeberte.

Jste připraveni na dítě? 7 otázek, na které je dobré znát odpověď

Muži: V rámci příprav na otcovství zajděte do nejbližší drogerie, vysypte obsah peněženky na stůl a řekněte prodavači, aby si vzal kolik chce. Pak zajeďte do supermarketu a sdělte vedoucímu, že si může nechat od vašeho zaměstnavatele poukazovat celý váš plat.

Témata: Než otěhotníte, Letadlo, Chobotnice, Drop, Zadní sedadlo, Drogerie, Kornout, Máť, Papírový kapesník, Křemílek, Župan, Předškolní dítě, Ota, Chodník, Děti, Koza, Celý týden, Celé dopoledne, Dřeň, Jasno, Konečné rozhodnutí, Rumcajs