Jste si jistí, že naučíte děti správně ovládat lyže nebo snowboard?

Chcete si s dětmi v budoucnu užívat společné chvilky na horách? Milujete lyže nebo snowboard a rádi byste svým dětem zajistili ty správné návyky?
Jste si jistí, že naučíte děti správně ovládat lyže nebo snowboard?

Ideální forma je absolvování Víkendové školičky na jizerskohorském Severáku. Uzavřený cyklus obsahuje šest celodenních lekcí, které probíhají vždy v neděli. Výcvik je rozdělen na dopolední (9-11) a odpolední (12-14)blok. Během polední pauzy lze zdarma využít rozlehlou dětskou hernu v objektu Malá Arnika.

Severák v Jizerských horách se dlouhodobě profiluje jako rodinný skiareál, který nabízí vše pro výuku sjezdového lyžování nebo snowboardingu. Rodiče ocení jak možnost privátních lekcí, tak i Víkendovou školičku, která je rok od roku oblíbenější. Dětská herna s hlídací službou nabízí ideální zázemí pro unavené ratolesti.

„Kvalitní zázemí pro děti je pro nás velkou prioritou. Děti tak mohou kombinovat lyžování s odpočinkem a hrou. Tím spíše si hory zamilují,“ říká Petr Bažant ze společnosti Ski Bižu, která areály v Jizerských horách provozuje. „Každý rok dětské aktivity rozšiřujeme a od rodičů sklízíme pochvaly. I pro ně se tak dny na horách stávají odpočinkem, nikoliv stresující událostí,“ dodává Bažant.

Dětská herna s hlídáním je zatím ještě v českých podmínkách ojedinělou záležitostí. Díky nadstandardní nabídce tak jezdí do Víkendové školičky pravidelně i rodiče s dětmi z Prahy nebo středních Čech. Dostupnost po rychlostní komunikaci R10 je příjemná a bezproblémová. Školička je určena pro děti od 4 do 7 let. Malí lyžaři budou rozděleni do družstev podle věku a pokročilosti. „V případě únavy lze hernu využít i během jednotlivých lekcí. Alespoň při těch prvních je dobré, aby rodiče byly nablízku,“ upřesňuje Petr Bažant.

První lekce začíná již dnes 16. prosince 2012. Více na www.skijizerky.cz.

Přidat příspěvek Nejnovější komentáře

Betynka na Facebooku


Nejčtenější články