Maminka.czMaminka roku 2020

Kam běží Tomáš Klus? Finále Maminky roku 2020 je tady!

2.  12.  2020
Zdá se vám úvodní fotka tohoto článku nějak rozmazaná? Není divu, je na ní klus. Totiž Tomáš Klus a jeho klus chodbami Chateau Havel, kde se právě dnes koná finále soutěže Maminka roku, které zpěvák moderuje. Buďte u toho on-line s námi!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Už dnes! Slavnostní večer, jaký jste ještě neviděli! Finále Maminky roku 2020. Moderuje Tomáš Klus. Dívejte se s námi.  Ve středu 2. prosince v 18.55 živě na webu maminka.cz ve spolupráci s Mall.tv – přímý link na slavnostní přenos TADY. 

A už teď můžete na tom samém odkazu hlasovat  o absolutní vítězce letošního ročníku soutěže Maminka roku – medailonky našich devíti úžasných finalistek najdete TADY

Vítězku vyhlásíme během soutěžního večera, kdy se zároveň dozvíte, kdo vyhrál jednotlivé kategorie a stal se Maminkou blogerkou, Maminkou hrdinkou a Maminkou podnikatelkou roku 2020. 

Finále Maminky roku bude jedno velké překvapení! Pro soutěžící i diváky
Maminka roku je pro mě naprosto srdeční záležitost, jsem hrdá, že jsem součástí!
Témata: Inspirativní ženy, Maminka roku 2020, Tomáš Klus, Maminka hrdinka, Maminka podnikatelka, Maminka blogerka, Maminky blogují, Maminka, Fin, Slavnostní večer, Chodba, Line, Klus, Finále, Div, Finále soutěže