Maminka.czChování a vztahy

Kamarádka je fajn. Kamarád gay je ještě lepší

JK 8.  9.  2013
Kamarádka je fajn. Kamarád gay je ještě lepší
Gayové bývají chytří, vtipní a kreativní. Umějí se bavit, mají spoustu přátel a neznají nudu. Pokud se vám podaří, že vás mezi sebe vezmou, budete mít spolehlivé kamarády se spoustou bonusů na celý život.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Nerozumíte si s partnerem? Poradí

Stejně jako nám, ženám, jsou vzdáleny některé mužské myšlenkové pochody, i mužům jsou vzdáleny ty naše. Obě pohlaví si často postesknou, že svým protějškům vlastně vůbec nerozumí a nechápou, co od nich čekají. Na pomezí obou světů jsou gay kluci. Mají typicky mužské analytické myšlení, čili nám leccos vysvětlí, zároveň však mají ženské emoce, takže chápou, jak se cítíme a proč. Takový náhled je neocenitelný a žádná kamarádka nám ho ani při nejlepší vůli poskytnout nemůže.

Ve chvíli, kdy váš partner pochopí, jak gay kamarád funguje, nebude na něj žárlit a možná mu bude i vděčný za pomoc při řešení vašich problémů.

Jste single? Pomůže

Nevyšel vám vztah? Gay kamarád s vámi zajde na kafe a problém pořádně rozebere ze všech úhlů. Dokáže se vcítit do vašeho smutku a zároveň rozumně argumentovat.

Rád nakupuje, a protože má vkus, pomůže vám vybrat něco opravdu pěkného a originálního. Ví, co je in, do jakých klubů a restaurací se zrovna chodí, a nemá problém vás tam vzít. Pořádá večírky a grilovačky, kde se schází spousta lidí, je skvělý hostitel. Baví ho i romantické filmy nebo Madonna.

Pořád je to ale chlap, který dokáže leccos přestěhovat, smontovat či opravit. Pokud jste single, šikovné chlapské ruce se v bytě vždycky hodí. Navíc opět platí, že gay kluk pomůže vybrat vkusné doplňky nebo tapety. Rád pohlídá i domácí mazlíčky nebo děti, se kterými to báječně umí.

Budete i vrba na telefonu

Protože jsou gay kluci tací, jací jsou, bývají jejich milostné vztahy bouřlivé a vášnivé. Občas se tedy dostanete do pozice přítele na telefonu, který si musí ve dvě ráno vyslechnout mírně hysterický výstup. V tu chvíli jste vy tím silnějším článkem a emocionální podporou. Jak rychle se však kluci rozhádali, tak rychle se zase dají dohromady, a hned ráno bývá vše zapomenuto. Jednoduše řečeno, gay může být vaše nejlepší kamarádka. Litovat nebudete.

Témata: Chování a vztahy, Kamarád, Kamarádka, Analytické myšlení, Madonna, Vrba, FAJN