Maminka.czSlavní rodiče

Kate porodila! Ukáže miminko ještě dnes, nebo až zítra?

redakce 23.  4.  2018
Vévodkyně Kate porodila chlapečka! Třetí královský potomek přišel na svět v 11:01 dopoledne a vážil 3,8 kilogramů. Už brzy ráno královský palác vydal zprávu, že Kate už je v porodnici. Venku opět čekaly davy příznivců královské rodiny!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Její výsost, vévodkyně z Cambridge byla přijata to porodnice St. Mary’s Hospital v Paddingtonu v Londýně dnes brzo ráno v raném stadiu porodu," uvedl na sociální síti Kensingtonský palác.

Podle oficiálního vyjádření na Twitteru do porodnice s Kate odjel také nastávající tatínek a její manžel, princ William (35). „Vévodkyně z Kensingtonského paláce do nemocničního křídla Lindo Wing odjela autem. Doprovázel ji Vévoda z Cambridge,“ dodala královská rodina.

Kate může rodit každou minutou, řekl William. Jak se bude dítě jmenovat?

Právě Kensingtonský palác potvrdil, že termín má Kate v dubnu, později se vyrojily spekulace, že to má být okolo 20. dubna. Už od začátku dubna však byly uzpůsobeny dopravní změny okolo porodnice. Až do 30. dubna je zde omezeno parkování, aby měla královská rodina volnou cestu bez překážek.

Staňte se MAMINKOU ROKU. Můžete vyhrát ceny v hodnotě až 700 000 Kč!

Odpoledne Kensingtonský palác na Twitteru uvedl, že je to kluk: "Její Výsost vévodkyně z Cambridge bezpečně porodila syna v 11:01. Váha dítěte je 3,8 kilogramů. Vévoda z Cambridge byl u porodu přítomný. Její výsost i její dítě jsou oba v pořádku." Více se dozvíte TADY. Jméno bude oznámeno zřejmě až pár dní po narození.

Vévodkyně Kate porodila třetí dítě. Je to kluk! Jaké bude mít jméno?

Druhý nejdelší porod

Vzhledem k tomu, že porodila až v 11 hodin, jedná se o druhý nejdelší porod. Nejvíc se natrápila s prvním synkem Georgem, tehdy trpěla v bolestech 10,5 hodiny. S druhým dítětem šlo ale vše jako po másle a porod trval jen dvě a půl hodiny po přijetí do porodnice.

Dá se čekat, že Kate půjde z porodnice ještě dnes, pokud poběží vše hladce. I předchozí dva porody byly bez komplikací a vévodkyně se z nich zotavila tak, že už po pár hodinách od příchodu miminka svět zdravila s potomkem a manželem poddané ze dveří porodnice s dokonalým účesem a make-upem

VIDEO: Kate je potřetí těhotná. Tato fakta musíte vědět

Vévodkyně Kate chce údajně třetího potomka porodit doma
Těžké nevolnosti jako měla Kate: Co je způsobuje a co uleví?
Pippa Middleton je těhotná. Miminko se má narodit v říjnu
Podívejte se, jak Kate sluší třetí těhotenství. Po dlouhé době se ukázala na veřejnosti

 

Témata: Porod, Slavní rodiče, Miminko, Královská rodina, Pippa Middleton, Úkaz, Vévodkyně, Kate, Duben, Kat, Cambridge, Londýn, První kontrakce, Vévoda, Pór, William, Vyjádření, Sociální síť, Předchozí porod, Twitter, Výsost, Linda Wing, Spekulace, Porodnice, Kensingtonský palác