Maminka.czVaše příběhy

Katka (38): Můj muž je na chlapy. Přesto nám to klape

Adéla Vedralová 30.  3.  2017
I když se o tom tak často nemluví, celkem dost mužů gayů žije v manželství se ženou, mají děti a fakt, že by od manželky prchli za nějakým svalnatým krasavcem ani trochu nezvažují. A partnerka často o všem ví…

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Překvapení ve stanu

Právě takový příběh zažila na vlastní kůži Katka, osmatřicetiletá zdravotní sestra. Vdávala se krátce po dvacítce za kluka, se kterým strávila předtím několik fajn let. Cestovali stopem po Evropě, jezdili každé léto na vodu. A právě při sjíždění Vltavy jednoho dne ráno zjistila něco, co by ji ani ve snu nenapadlo! „Jarda se jeden večer strašně opil a já se na něj naštvala.

Spali jsme s partou v kempu ve stanech a já manželovi řekla, že smradlavého opilce vedle sebe v našem pidi stanu nechci. Už to bylo podruhé za sebou a já se chtěla konečně vyspat. V opilosti navíc děsně chrápal.

Kamarád Petr, se kterým jsme na vodu jezdili několik let, se Jardy ujal a vzal ho k sobě na noc. Když jsem ráno otevřela jeho stan a viděla, jak spolu leží nazí v objetí, málem jsem omdlela,“ svěřuje se Katka.

Z panny sexuální kouzelnicí aneb čtyři tváře ženy během menstruačního cyklu

Obešlo se to bez scén

Pokud si myslíte, že ztropila scénu, pletete se. „Mlčky jsem zip zase zavřela a nechala je spát dál. To, co jsem viděla, mi muselo ještě dojít. Když se kluci vypotáceli s kocovinou ven, bylo vidět, že oba neví, kam s očima. Evidentně jim bylo dost trapně. Já dělala jakoby nic, ale dál jsem tam zůstat nemohla. Simulovala jsem, jak je mi zle a že musím odjet domů. Jarda řekl, že jede se mnou. Pořád jsem myslela na ten jeho kiks. Bála jsem se ho ale zeptat, co a jak,“ vypráví dál Katka.

Byla zoufalá a trvalo další půlrok, než se manžela odvážila na jeho orientaci zeptat.

„Všimla jsem si, že Jarda často hodnotí různé muže, jak vypadají, co si o nich myslí a tak. Když byla vhodná situace, vybalila jsem na něj: Tak co, líbí se ti taky chlapi? Manžel byl zaskočený, ale viděl, že mě tahle otázka sužuje už nějaký čas. Přiznal, že už v minulosti měl sexuální zkušenosti s mužem. Ženy se mu ale líbí také a mě miluje nejvíc na světě. Rozhodně mi to neulehčil,“ popisuje svou nelehkou situaci Katka.

„Tvrdil mi, že avantýra na vodě byla jen zkrat, že se s Petrem jen osahávali a nic víc nebylo. Stejně jsem stála před rozhodnutím, co dál. A po dlouhých debatách a zralé úvaze jsme se rozhodli v manželství zůstat. Rozumíme si, sexuální život je také normální, neumím si představit, že bych o Jardu přišla,“ uzavírá Katka. Dnes mají s manželem šestiletou holčičku a na jeho úlety s muži se ho neptá. Proč taky, když jim to klape?

Jak byste se v takové chvíli zachovala vy?

Monika (41): Máme sex každý den. Už dvacet let
Galerie: To nechcete vidět. Drsné tréninky malých gymnastů v Číně
Netýkavka nebo náruživá? Jak se mění chuť na sex v těhotenství

 

Témata: Láska a vztahy, Vaše příběhy, Úlet, Sexuální život, Kemp, Debata, Zdravotní sestra, Jarda, Muž, Kiks, Kat, Chlap, Katka