Maminka.czŠkolák

Kde tráví léto Klára Doležalová? (fotogalerie)

redakce 1.  8.  2012
Spolu se svou rodinou obývá již od června domeček na ostrově Šolta, malebný ostrůvek patřící pod správu Chorvatska. Moc cizinců zde nepotkáte a tak si Klára spolu s ostatními může užívat klid jen ve společnosti domorodých obyvatel.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Místní život se nese ve zdravém duchu. Místní čerstvá zelenina a ovoce, koupání v Jadranu a dostatek spánku.

S manželem zde zároveň oslavili jedenácté výročí svatby.

„Nejvíc si užívám různých citrusů, které nám rostou na zahradě. Víc bio už být nemohou. Kamarádi nás zásobují svojí domácí zeleninou, či sýrem nebo pršutem…Také jsme koupili malý olivový háj. Máme tam i 150leté olivovníky a sázíme nové. Loni jsme poprvé lisovali olej pod vlastní značkou. Naše úroda nám umožnila vyrobit pár desítek lahví skvostného panenského oleje pro vlastní spotřebu i jako dárky pro nejlepší přátele. Nemáme podnikatelské ambice, děláme si jen radost“, řekla nám Klára.

Klára myslí i na druhé: „Jsem tváří a hrdou sponzorkou programu 5P občanského sdružení Hestia, který se stará o děti z těžkých sociálních poměrů. A tady na Šoltě také přemýšlím, jak, alespoň pro pár dětí, zařídit třeba rekreační pobyt u moře“.

Dopravním prostředkem po ostrově se Kláře stala čtyřkolka, kterou využívá především při obstarávání nákupu a k výletům za přáteli. Díky kapitánským zkouškám, které šikovná modelka složila, podniká výpravy také po moři.


Témata: Těhotenství, Děti, Porod, Slavní rodiče, Předškolák, Novorozenec, Školák, Batole, Kojenec, léto, Výročí svatby, Čerstvá zelenina, Jadran, Úroda, Let, Klár, Olivovník, Foto, Fotogalerie