Maminka.czSoutěže

Kdo se bude radovat z balíčku pro zdraví svých dětí?

Inzerce 17.  3.  2014
Podpořte na jaře svou imunitu. Farmaceutická firma Swiss představuje dva unikátní vitamínové přípravky plné vitamínů s 3D Efektem. Máme pro Vás připraveno osm balíčků. Stačí odpovědět správně na soutěžní otázku uvedenou v článku.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Vitamín D potřebujeme všichni bez rozdílu věku. Základním zdrojem vitamínu D jsou sluneční paprsky. Za určitých podmínek ho můžeme ze slunce získat až 80 % z celkového doporučeného denního příjmu. Co ale dělat, když se v zimních měsících sluníčko objevuje poskromnu a jeho síla je slabší? Nemluvě o tom, že používání ochranného opalovacího krému zabraňuje vstřebávání vitamínu D. V tuto chvíli je vhodné sáhnout po doplňcích stravy Swiss.

A dnes o Swiss Vitamín D3-Efekt pro dospělé a Swiss Vitamín D3-Efekt Kids určený speciálně dětem můžete soutěžit. Výherní balíček obsahuje i roztomilého plyšového psíka.

Novinku Swiss Vitamín D3-Efekt Kids si vaše děti zaručeně zamilují. Cucavé tabletky mají tvar hravých pejsků, chutnají po pomerančích a v dětské pusince se snadno rozpustí. Jedna tableta dodá dětem dostatečnou denní dávku vitamínu D, která by u dítěte v našich zeměpisných podmínkách měla být v rozmezí 600–800 IU. Nemusíte tak složitě přemýšlet, zda jste dětem dopřáli optimální množství vitamínu D.

Doplněk stravy je vhodný pro děti od tří let. Swiss Vitamín D3-Efekt Kids neobsahuje žádné chemické konzervační látky, lepek, umělá barviva ani sladidla.

Nápovědu získáte na www.swissherbal.cz.

Výhru balíček s vitamíny Swiss D3-Efekt vyhrává 8 soutěžících, kteří správně odpoví a jejich odpvověď dorazí jako 20., 40., 60., 80., 100., 120., 140. a160. v pořadí.

Možnost odpovídat jste měli od 17. 3. do 23. 3. 2014.

Gratulujeme výhercům:

Veronika T. (Most)
Leopold V. (Horní Bečva)
Blanka K. (Pečky)
Michaela H. (Hostinné)
Vlasta U. (Ratiboř)
Markéta H. (Telnice u Brna)
Miroslava N. (Břeclav)
Matysová A. (Teplice)

Témata: Děti, Soutěže, Bál, Horní Bečva, Břeclav, Doplněk stravy, Leopold, KDO, Bečva, Bali, Řád, Teplice