Maminka.czSoutěže

Kdo vyhrál s Emirates batůžky a frisbee?

Iva Endrychová 6.  10.  2014
Podzimní počasí posledních dní přímo vybízí k tomu vyrazit do teplých krajů a ještě se před zimou trochu ohřát. Pohodlné cestování s dětmi nabízí společnost Emirates. Podívejte se, kdo vyhrál batužky s frisbee.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Rádi byste s rodinou navštívili i vzdálenější destinace, ale máte obavy z dlouhého letu s dětmi? Společnost Emirates věnuje cestování s dětmi zvláštní pozornost, a tak se nemusíte obávat, že o ně během letu nebude postaráno.

Klepněte pro větší obrázek Klepněte pro větší obrázek
 

Emirates nabízí na každém letu pohodlí a především nejrůznější druhy zábavy pro děti. K dispozici jsou rozptýlení od dětských kanálů přes barevná sluchátka až po narozeninové dorty.

Specializované dětské kanály na zábavním systému ice přináší řadu kreslených seriálů, interaktivních her, podcastů a CD. Celkem palubní zábavní systém nabízí více než 60 dětských filmů, včetně celé série Harryho Pottera a sekce věnované Disneyho klasice.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
 

Dále zde najdete více než 20 dětských televizních kanálů, včetně CBeebies, Disney Junior, Cartoon Network a Nickelodeon. Děti se také mohou na celé hodiny zaposlouchat do oblíbené hudby, jako je One Direction, Justin Bieber a Katy Perry.

Na palubě se mohou nejmenší cestovatelé setkat s AirBoe a Oggie, novými roztomilými příšerami, a prozkoumávat připravené batůžky plné zábavy. Všechny tyto služby patří k běžné výbavě a jsou tedy zdarma. V letadle je rovněž k dispozici oblíbené dětské jídlo, včetně vegetariánských jídel.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
 

Speciálně pro děti jsou zde připraveny také časopisy, které obsahují různé historky, vtipy, puzzle a zábavně naučné informace, které děti mají rády. Na kanálu Flying Camera může vaše dítě sledovat přistání či vzlet pohledem z pilotní kabiny anebo kontrolovat aktuální pozici letadla.

Vzrušující interaktivní hry pro děti všech věkových kategorií jsou dostupné na všech letech. Užijte si jednoduchou hru Four in a Row nebo otestujte své reakce ve hře Tetrix. Na počítači si můžete zahrát rovněž Vrhcáby nebo vyzvat spolucestující k partii šachu nebo kohokoli na palubě k boji ve hře Trivia Challenge.

Klepněte pro větší obrázek 
 

Na výhru se mohou těšit:

Hana P. (Praha 9)

Bohuslava V. (Horní Bečva )

Michaela K. (Brno)

Marcela P. (Chropyně)

Alena P. (Vodňany)

Markéta H. (Telnice u Brna)

Vladimíra J. (Hulín)

Tereza V. (Dolní Dobrouč)

Lukáš M. (Plzeň)

Anna K. (Rumburk)

Výhercům gratulujeme.

Témata: Soutěže, Katy Perry, Justin Bieber, Rumburk, Příšera, Pilot, KDO, Bečva, One Direction, Bohuš, Horní Bečva, Harry Potter, Dětský film, Výhra, Emirates, Dětské jídlo, Katy, Justin