Maminka.czastrologie

Kdy je nejlepší čas otěhotnět podle znamení zvěrokruhu? Zkuste to podle hvězd, budete si lépe rozumět s dítětem

aši 25.  4.  2023
I když se třeba právě teď nesnažíte otěhotnět a těhotenství teprve plánujete, existuje spousta důvodů, proč se inspirovat astrologií. Věděla jste, že planetární pohyby a postavení hvězd vám mohou pomoct v tom, kdy si početí naplánovat? Zvýšíte tím šanci, že porodíte dítě, s nímž bude výchova procházka růžovou zahradou.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Pokud jde o správný čas na založení rodiny, astroložka plodnosti Lori Lothian říká, že nejvyšší šance na otěhotnění jsou tehdy, když je nejvíce aktivován pátý astrologický dům. Domy v astrologii reprezentují energii, skrze níž se každý prvek horoskopu projevuje. Pátý dům mimo jiné „odpovídá“ za děti:  Za jejich počet, pohlaví i způsob výchovy. Podle astroložky je nejvíce aktivován mezi 28. a 40. rokem. Následující tipy astroložky na nejvhodnější dobu pro otěhotnění berte samozřejmě s rezervou. Někdy se dítěti chce na svět dřív a narodí se o dost předčasně. Následující kompatibilita platí pro děti narozené zhruba v termínu. Osobně musím potvrdit, že v mém případě to sedí naprosto přesně. 

VIDEO: Dárky pro děti podle znamení zvěrokruhu

Beran

Beran je jedním z nejinteligentnějších znamení zvěrokruhu a je známý tím, že vše plánuje dopředu. Je to rozený vůdce a pro své dítě udělá vždy to nejlepší, co může. Nejlepší doba pro početí u žen, které se narodily ve znamení Berana, je v období od 25. června do 15. července, od 25. října do 15. listopadu a od 25. února do 15. března. Vzhledem k tomu, že je Beran ohnivé znamení, děti, které se narodí v ohnivém znamení (Beran, Lev nebo Střelec), bude nejlepší sázka na výchovu dítěte.

Život s ohnivým dítětem bude jedno velké dobrodružství, protože takové dítě bude milovat věci, které miluje i jejich matka narozená ve znamení Berana. Ohnivé dítě nebude nikdy kritizováno za svou spontánnost, bude přirozeně zvídavé a přemýšlivé, stejně jako jeho matka ve znamení Berana. Dítě narozené v ohnivém znamení bude vždy přímé, ale jeho „beranské“ mámě to nebude vůbec vadit.

Býk

Býčí matky velmi dbají na to, aby svým dětem vštěpovaly způsoby a dobré chování. Býk je zemské znamení a lidé patřící do tohoto slunečního znamení jsou lidé, kteří milují rutinu. Nejlepší doba pro početí žen narozených ve znamení Býka je od 25. července do 15. srpna, od 25. listopadu do 15. prosince a od 25. března do 15. dubna. Rodiče Býci očekávají od svých dětí vždy to nejlepší. Záleží jim na chování a vzhledu a budou mít velký problém, pokud se jim narodí děti, které jsou divoké.

Protože tradiční matky jsou téměř vždy narozené v zemském znamení, bude pro ně nejlepší, když porodí dítě také v zemském znamení (Býk, Panna, Kozoroh). Jejich „zemské“ děti si budou vážit tradic stejně jako ony. V takové rodině bude stabilita a silný smysl pro rodinu. Není pravděpodobné, že by se takové děti bouřily a porušovaly pravidla, která jim jejich matka nastaví. Má to ale jediný důvod. Býci neradi riskují. Pozor ale, přílišná podobnost může vést k tomu, že nebudete podporovat dítě v jeho růstu. Toho se snažte vyvarovat.

Blíženci

Matky ve znamení Blíženců vědí, jak zvládat stresové situace, a pokud jde o výchovu dětí, jsou nenáročné. Zvládnou vše, co jim přijde do cesty, jako velké profesionálky a díky své svobodomyslné povaze se zhostí aktivně role matky. Nejlepší doba pro početí je od 25. srpna do 15. září, od 25. prosince do 15. ledna a od 25. dubna do 15. května. Blíženci bývají také velmi hraví. Nevadí jim, když je doma trochu nepořádek a dávají přednost pohodě. Nejlépe se jim bude dařit vychovávat děti narozené ve znamení Blíženců, Vah nebo Vodnáře.

Vzhledem k tomu, že Blíženkyně rády mluví, budou mít pravděpodobně se svým dítětem velmi otevřený a blízký vztah. Pokud Blíženkyně otěhotní během jednoho z těchto tří časových období, budou mít se svým dítětem opravdu hodně společného. Pozor ale, pro matky Blíženkyně však může být obtížné najít rovnováhu mezi rolí rodiče a kamarádky. Těžkou hlavu si z toho ale dělat nebudou.

Rak

Raci jsou známí tím, že se extrémně rádi a dobře starají o svou rodinu a blízké. Patří mezi vodní znamení a matka, která se narodila ve znamení Raka, vynaloží veškeré úsilí, aby zajistila, že její dítě bude v bezpečí. Nejvhodnější doba pro početí je od 25. července do 15. srpna, od 25. listopadu do 15. prosince a od 25. března do 15. dubna. Rodiče Raci bývají velmi pečliví a často jsou se svými dětmi ve velmi úzkém kontaktu. Když budou jejich děti naštvané, je pravděpodobné, že matky ve znamení Raka budou už dávno vědět proč, dokonce dřív, než jim to děti samy přiznají.

Raci mají velmi silné mateřské pudy a jsou největšími ochránkyněmi svých ratolestí. Pokud otěhotníte během jednoho z těchto období, budete mít Býka, Pannu nebo Kozoroha. Dětem v těchto třech znamení se nejlépe daří s mámou ve znamení Raka, protože mít matku citlivou k jejich potřebám, napomůže jejich sebedůvěře.

Lev

Zuřivě nezávislé ženy, také jsou Lvice. Mocné a silné, které svou kariéru a mateřství balancují levou zadní. Díky své silné osobnosti snesou lví mámy svému dítěti vše, jen aby mu zajistily lepší budoucnost. Nejvhodnější doba pro početí je od 25. června do 15. července, od 25. října do 15. listopadu a od 25. února do 15. března. Spousta maminek je divokých, ale znamení Lva posouvá tuhle divokost na úplně novou úroveň. Jsou to nesmírně dravé mámy, navíc velmi sebevědomé (a není na tom nic špatného). Kromě toho rády nakupují oblečení pro své děti, což je ale roztomilé, dokud jsou děti malé. Lvice jsou taky na své potomky velmi hrdé.  

Pokud žena narozená ve znamení Lva otěhotní v jednom z těchto období, měla by být její cesta mateřství velmi snadná, protože by se jí narodilo dítě Beran, Lev nebo Střelec, což jsou znamení, se kterými si Lvice, jak se zdá, velmi dobře rozumí. Navíc jsou Lvi mladí duchem, což jejich děti, zvláště pokud jsou narozené v těchto znameních, uvítají.

Panna

Toto sluneční znamení je známé tím, že je velice spořádané a organizované. Matky Panny dbají na to, aby se i jejich dítě naučilo, jak je důležité držet věci tam, kde mají být. V těhotenství bývají Panny víc stresované, ale po porodu to pomine a nastoupí do své role matky s plnou vervou. Matky Panny si cení čistoty a pořádku, ale obvykle to dělají zběsile. Jsou takové, které ve chvíli, kdy jsou hosté na cestě, dají koště dětem do ruky, aby rychle uklidily.

Pokud si Panna přeje dítě, se kterým si bude rozumět, nejlepší doba pro početí je v období od 25. září do 15. října, od 25. ledna do 15. února nebo od 25. května do 15. června. Pokud se jim zadaří, budou mít Raka, Štíra nebo Rybu. To jsou tři znamení, se kterými jsou Panny obvykle kompatibilní. Vzhledem k tomu, že Panny mohou být náročné, mít děti narozené v kompatibilním znamením, je nejlepší způsob, jak zajistit stabilitu. Matka Panna může postrádat empatii, ale je dobrá v řešení problémů – což bude cenné právě pro Raky, Štíry a Ryby, které potřebují strukturu a logické rodičovství. Matka Panna jim pomůže vylézt z ulity a naučí je věci, které se jim později budou hodit.

Váhy

Lidé narození v tomto znamení jsou plní moudrosti a ochoty sdílet příběhy s ostatními. Matky Váhy budou svým dětem vštěpovat ty nejlepší hodnoty a budou mít také trpělivost proplouvat stresujícími fázemi rodičovství. Žena ve znamení Váhy je přirozeným vůdcem. Navíc to bývají také velmi vyrovnané matky, které dokážou udržet emoce na uzdě a umí zůstat klidné a soustředěné.

Pokud se ženy Váhy začnou ptát, kdy otěhotnět, pak by měly vědět několik věcí. Podle astroložky Lori Lothian je nejlepší věk pro početí Vah 29 let. Za druhé, nejlepším obdobím v roce pro početí je od 25. září do 15. října, od 25. ledna do 15. února a od 25. května do 15. června (tedy stejně, jako žena ve znamení Panna). Pokud se tím bude žena narozená ve znamení Vah řídit, porodí Raka, Štíra nebo Rybu. Tato tři znamení jsou nejemotivnější, takže mít matku, která se vždy snaží o spravedlnost a vyváženost, jim jen prospěje.

Štír

Štír je vodní znamení a lidé patřící do tohoto znamení milují z celého srdce. Než se rozhodnou rozšířit rodinu, mohou si to několikrát rozmyslet, protože často váhají. Pokud se Štírka přistihne, že přemýšlí, který měsíc pro ni bude nejlepší na narození dítěte, měla by se inspirovat astrologií. Štírky by se měly pokusit o početí dítěte během jednoho z těchto časových oken: Od 25. června do 15. července, od 25. října do 15. listopadu nebo od 25. února do 15. března. Pokud se jim podaří otěhotnět v těchto časových oknech, budou mít dítě Berana, Lva nebo Střelce.

Podle astroložky Lori Lothian jsou děti ve znamení Berana a Lva zábavné a spontánní. To je něco, co by měla Štírka vědět, než bude připravená vychovat někoho s takovým typem osobnosti. Také dítě Vodnář si bude s matkou Štírkou rozumět, protože se bude hodně zajímat o humanitární záležitosti.

Střelec

Lidé v tomto znamení vždy srší energií a nadšením pro cokoli. Maminky Střelkyně obvykle zůstávají vždy pozitivní a mají velmi optimistický přístup k rodičovství. Některé Střelkyně by se mohly ptát, zda a kdy otěhotnět. Stejně jako ostatní znamení, i ony by měly vědět, že pro otěhotnění existují tři ideální časové rámce. Pro Střelce jsou vhodná období od 25. srpna do 15. září, od 25. prosince do 15. ledna a od 25. dubna do 15. května. Pokud to půjde podle plánu, narodí se jim buď Blíženci, Váhy, nebo Vodnáři.

Ale předtím, než se pokusí naplánovat si otěhotnění během jednoho z těchto období, je dobré vědět, že astrologové tvrdí, že nejlepší věkem pro početí je pro Střelkyně 26 let.  Samozřejmě se mohou pro dítě rozhodnout později, pokud si to přejí.

Kozoroh

Kozorozi mají velmi silnou pracovní morálku, a to i mimo kancelář. Chtějí vše, co je třeba udělat, včas. Maminky ve znamení Kozoroha jsou na děti trochu přísnější. Jsou navíc velmi odhodlané být úspěšné ve všech rolích, které mají, tedy i v mateřství. Nejvhodnější doba pro početí je od 25. června do 15. července, od 25. října do 15. listopadu a od 25. února do 15. března. Pokud se podaří ženě ve znamení Kozoroha úspěšně otěhotnět během jednoho z těchto tří období v roce, budou mít dítě Berana, Lva nebo Střelce. To znamená, že takové děti budou nejvíce kompatibilní s jejím výchovným stylem.

Kozorozi jsou odhodlaní být úspěšní. Matky ve znamení Kozoroha udělají vše pro to, aby byli dobrými rodiči i za cenu případného zhroucení.

Vodnář

Vodnářky jsou srdcem pořád děti, proto je myšlenka mít ratolesti může zpočátku vyděsit. Ale jakmile přijdou, budou se ze všech sil snažit, aby jim poskytly pečlivou výchovu. Pokud se Vodnářka přistihne, že přemýšlí, kdy by měla otěhotnět, pak by to možná měla zkusit mezi 25. červencem a 15. srpnem, od 25. listopadu do 15. prosince a od 25. března do 15. dubna. Pokud se to podaří, narodí se Vodnářce dítě ve znamení Býka, Panny nebo Kozoroha.

S těmito znameními bude vodnářská matka nejkompatibilnější, možná i proto, že uvnitř skrývá vnitřní dítě, a právě s nimi se bude cítit nejlépe. Nebude hrozit napětí a nepochopení, naopak to mezi nimi bude nádherně jiskřit.

Ryby

Ryby jsou extrémně citlivé a emocionální. Jsou také vysoce intuitivní a jejich emocionální stránka dokáže vytvořit věčné pouto s jejich dítětem. Na druhou stranu je o nich také známo, že díky své emocionalitě mívají tendenci chvíli počkat, než budou mít děti. Obvykle je to proto, že chtějí počkat, až najdou toho pravého a dokonalého partnera, se kterým by chtěly mít dítě.

Zdá se, že kompatibilita je pro ženy Ryby velmi důležitá. Pokud si přejí mít dítě, se kterým si budou dobře rozumět a na které budou skvěle naladění, pak je pro ně důležité otěhotnět od 25. září do 15. října, od 25. ledna do 15. února a od 25. května do 15. června. V takovém případě se jim narodí Rak, Štír nebo Ryba. A právě s nimi bude mateřství naprosto pohodové a plné emocí.

HOROSKOP: Blíženci vyskakují z kočárku, Raci potřebují neustálou pozornost. Co všechno o vašich dětech prozradí hvězdy?
Témata: Těhotenství, Děti, Rodina, Matka, Početí, astrologie, Kozoroh, Beran, Býk, Panna, Štír, Lev, Rak, Střelec, Vodnář, Ochránkyně, Zuri, Vodnářka, Štírka, Znamení zvěrokruhu, Blíženkyně, Znamení, Lvice, Ryba, Prvek