Když jsou kvalita a cena kočárku ve správném poměru

Reklama 1.  9.  2015
Vybrat ideální kočárek může být „oříšek“. U levných variant častokrát chybí některé praktické funkce i designové zpracování, u všestranně propracovaných modelů zase odrazuje cena. V roce 2011 se v Anglii objevila značka, která u svých produktů komplexně zohledňuje praktičnost, funkčnost, kvalitu, design i cenu. Skvělé modely kočárků a autosedaček britské značky JOIE dnes pořídíte také u nás i v dalších zemích po celém světě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Hledáte-li multifunkční kočárek, kompatibilní s hlubokou korbou, první dětskou autosedačkou i otočným sezením, nebo klasický čtyřkolový sportovní kočárek, máme pro vás níže dva dobré tipy. Kočárky JOIE kromě již zmíněného atraktivního čistého stylu spojuje vynikající a rychlá skladnost, odpružení všech čtyř kol, výšková nastavitelnost, polohovatelnost a kvalitní polstrování s ekologickými potahovými látkami certifikovanými dle Oeko-tex®.

V průběhu výroby kočárky procházejí několika kontrolními stanovišti, po každé výrobní sérii navíc následuje namátková kontrola vybraných kusů. Testovány jsou za extrémních teplotních podmínek a na 12 vysoce náročných typech terénu. Jízdní vlastnosti dále prověřuje rychlost přes 60 km/h. Boudy absolvují třítisícový cyklus otevření a zavření. Materiálové zpracování zase podstupuje test odolnosti proti oděru smirkovým papírem a pískem, působení chemikálií i test odolnosti vůči rizikům poškození při přepravě (pomačkání, náraz a upuštění).

Kombinovaný kočárek JOIE CHROMETM DLX

(nosnost 20 kg, hmotnost 12,5 kg, cena 12.490,- Kč)

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Multifunkční kočárek, kompatibilní s hlubokou korbou Chrome DLX, která je součástí kočárku, a první autosedačkou GEMM (potřebné adaptéry jsou rovněž součástí, autosedačka se dokupuje). Má oboustranně připevnitelnou sportovní nástavbu a díky zcela sklopné zádové opěrce a polohovatelné opěrce nohou vytváří pohodlný prostor pro odpočinek. Kočárek složíte i s nasazeným sportovním sezením. Ve výbavě má 5 pozic zádově opěrky, 2 úrovně nožní opěrky, výškově nastavitelnou rukojeť s protiskluzovým povrchem, rozkládatelnou boudu s okénkem, odpružená gumová a pěnou plněná kola, otočná přední s možností aretace nebo odolný ekologický potah s certifikací Oeko-tex®.

Sportovní kočárek JOIE LITETRAXTM4

(nosnost 20 kg, hmotnost 9 kg, cena 6.190,- Kč)

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Stylový čtyřkolový kočárek se skvěle hodí pro všechny typy cestovatelů. Má moderní design a komfortní výbavu. Praktičnost a funkčnost zatraktivňuje rychlé skládání s ovládáním uprostřed sedáku, stačí jednou rukou zatáhnout a je to! Benefitem je i velká rozkládatelná bouda s okénkem a ventilací nebo zádová opěrka, kterou lze nastavit do polohy vhodné pro kojence. Kola jsou odpružená, odnímatelná s aretací předních. Nechybí pětibodové pásy, nožní brzda, 2 pozice opěrky nohou, odnímatelné madlo s látkovým potahem nebo prostorný košík. Kočárek je maximálně skladný a vejde se do malého zavazadlového prostoru. Na kočárek lze bez použití adaptérů nasadit autosedačku GEMMTM.

Více informací o kočárcích a autosedačkách JOIE najdete na www.joiebaby.info, kde je ke stažení i produktový katalog pro rok 2015 s podrobnými informacemi. Navštívit můžete také stránky distributora značky JOIE pro ČR www.babypoint.eu