Maminka.czPředškolák

Když už hrají hry, tak ať přitom cvičí. Pořídili byste potomkům dětský rotoped?

Značka Fisher Price přichází několikrát do roka s novými inovacemi a nápady na chytré hračky. Nyní představila rotoped pro děti, který se dá propojit s tabletem nebo televizí.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Moderní technologie pronikají do hraček pro děti stále častěji. Z průzkumů, které si firma Fisher Price nechala zpracovat mezi rodiči předškoláků, vyplývá, že jejich děti tráví v průměru 21 % času hraním s jejich elektronickými přístroji a průměrně 19 hodin týdně sledováním televize nebo video obsahu.

Klepněte pro větší obrázek

Proto také přišla nyní s novinkou - rotopedem, díky kterému nejen vyvíjení fyzickou aktivitu, ale zároveň se učí. Zástupci Fisher Price říkají, že rotoped The Think & Learn Smart Cycle dětem pomůže udržet tělo a mysl aktivní.

Podívejte se na video:

Není to však poprvé, co tato značka představila rotoped pro děti. Před pár lety bylo velkým hitem kolo, které se připojilo k televizi a dítě se díky nastavenému programu učilo jezdit na silnici.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

No nevím, jak vy, ale já bych se držela klasiky a než bych svým dětem pořídila rotoped, tak bych je raději vzala ven na opravdové kolo. Pokud má však někdo pocit, že když už se děti mají dívat na televizi nebo hrát hry, tak ať přitom vyvíjejí nějakou fyzickou aktivitu, asi proč ne. Jak se říká, kde je poptávka, tak je i nabídka.

A co vy, jak se vám líbí tento rotoped?

GALERIE: Podívejte se na slavné maminky, pro které je kojení na veřejnosti zcela přirozené
Témata: Děti, Předškolák, Hry pro děti, Hračky pro děti, Pór, Dětský, TAK, Fisher-Price, Elektronický přístroj, Velký hit, Technologie, Hra, Fisher Price, Moderní technologie, Hračky na Heureka.cz

Video