Maminka.czDětství

Klenoty do rodinného alba! Tyhle výrazy dětí na fotkách vás rozesmějí nahlas

Tereza Víchová 21.  3.  2022
Děti jsou zkrátka nevyzpytatelné. A když se jim zrovna netrefíte do nálady objektivem fotoaparátu, vzniknou opravdové "perly". Pobavte se u naší galerie a prohlédněte si fotky v telefonu. Taky máte nějakou podobnou?

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Princeznovské šatičky, parádní lokomotiva nebo květinka do ruky? Nic nepomohlo. Výrazy dětí na fotkách jsou škálou všeho, jen ne radosti, štěstí a kýženého úsměvu. Někteří modelové a modelky vypadají skoro jako z hororu, jiní se během vteřiny po cvaknutí foťáku stoprocentně rozbrečeli a zbytek je aspoň tak nějak rezignovaný.

VIDEO: Když hlídá tatínek, není o zábavu nouze

Často i hodiny příprav, výběr sukýnky nebo trička s límečkem a dokonalé rekvizity berou za své a místo fotky, která měla být nejlepším dárkem pro babičku nebo zdobit stěnu obýváku, mají rodiče oči pro pláč. Nebo vlastně pro smích, protože po letech jsou právě takovéhle zdánlivě nepovedené obrázky ty, kterým se na každém setkání upřímně zasměje celá rodina i s přáteli.

Témata: Galerie, Dětství, Fotografie, Retro, Album, Květinka, Rodinné album, Fotoaparát, Perla, Výraz, Děti, Objektiv, Klenoty, Fotka