Maminka.czSlavné maminky

"Klokan přiletěl až v březnu": Modelka Michaela Štoudková porodila dceru!

Dita Mrázková 3.  3.  2022
Bývalá Miss už zřejmě ví, že všechno, co se zdá být nadmíru jasné, nakonec dopadne úplně jinak. S partnerem Vojtou se těšili na příchod syna, který se měl narodit v únoru. Místo toho ale přivítali dceru, která si dala trochu na čas. Jaké jí dali šťastní rodiče jméno? Netradiční, ale zato "živočišné"!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Michaela se na své první dítě moc těšila. "Těhotenství bylo plánované, že čekáme miminko, jsem příteli oznámila při kontrole našeho nového domku. Měla jsem v kabelce těhotenský test, který jsem si šla tajně udělat. A hned vylezly dvě čárky. Rozbrečela jsem se a začala tam lítat s testem v ruce. Moje maminka to na mně poznala, takže jsme to hned řekly i taťkovi a zbytku rodiny," svěřila se s radostnou zprávou.

VIDEO: Modelka Zuzana Stráská o druhém těhotenství

Radostnou novinu sdílela na svém Instagramu s komentářem: "Klokan přiletí v únoru."

V těhotenství ji kromě nevolností trápily i přirozené obavy. "Moc se na miminko těším, zároveň mám ale strach, což už prý nikdy nepřejde. První dva měsíce mě potrápily nevolnosti, které se objevovaly každý den odpoledne. Myslím ale, že to mohlo být horší. Teď už se vše vrací do normálu, chci se konečně začít hýbat. No, uvidíme, není to úplně jen v mé režii,“ vzpomínala Michaela na dobu očekávání.

Zanedlouho pár oznámil, že čeká chlapečka, ale Michaelin příběh jako by z oka vypadl tomu další těhotné modelky – Denisy Spergerové. Obě se těšily na příchod syna, oběma pak lékař vyrazil dech zjištěním, že pod srdcem nosí holčičku. 

A tak malou Zoe, jejíž jméno pochází z řečtiny a znamená "život", Michaela přivítala na svět o něco později, zato však s jasným vyznáním:

Zoe, 3. 3. 2022 
Loves of my life...
 

Michaele i jejímu partnerovi gratulujeme!

Témata: Těhotenství, Porod, Slavné maminky, Instagram, Syn, Dcera, Miss, partner, jméno, modelka, Pohlaví miminka, Michaela Štoudková, Zoe, Zuzana Stráská, Denisa Spergerová, Příchod, Denis Spergerová, Mícha, Mód, Bývalá miss, Šťastný rodič, Michaela

Video