Maminka.czKočárek

Kočárek s naprostým pohodlím a pro jakýkoli terén vypadá lépe než kdy jindy

Reklama 13.  12.  2021
Bugaboo Fox 3 je tím nejuniverzálnějším modelem, který Bugaboo kdy vyrobilo. Ať už mluvíme o nesčetných aktivitách, či místech, kam tento kočárek můžete vzít.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

K vyvinutí tohoto kočárku příští generace Bugaboo spojilo geniální holandský design s více než dvacetiletým know-how v inovaci. Tak přináší rodinám jejich zatím vůbec nejlepší jízdu.

Nové vylepšené ergonomické znaky, jakými je například vzduchová matrace s vysokou efektivitou, vylepšené jednoduše zapínatelné pásy a snadno manipulovatelný koš, vytvářejí nepřekonatelný komfort i chytrý design, díky kterému Bugaboo Fox 3 nabízí prvotřídní zážitek, ať rodiče či jejich malý kopilot zavítají kamkoliv. 

Návrháři, inženýři i stylisti značky Bugaboo strávili roky vylepšováním a zdokonalováním každého detailu ikonického designu, a proto je nabitý těmi nejnovějšími a nejúžasnějšími prvky. Jedná se o ten nejmodernější kočárek Bugaboo, nabízejíce možnost ovládání doslova špičkou prstu a manévrovatelnost na jakémkoliv terénu. Je vyroben z materiálů té nejvyšší kvality, navrženými tak, aby rodičům dělaly společnost celá léta.

Chytrý design ergonomické sedačky a vzduchová matrace, spolu s prémiovou tkaninou jemnou na dotek propůjčuje novorozencům i batolatům jedinečný komfort, a podporuje jejich zdravý vývoj. Zmodernizované tkaniny odpuzují vodu, jsou trvalé a jemné na dotek, což je činí vysoce pohodlnými pro děťátko, zatímco rodiče si mohou být jistí, že je hned tak neopustí. Kočárek si rodiče jednoduše přizpůsobí novými barvami i tkaninami, v nejnovějších i nadčasových odstínech. Ať už si přejete vystoupit z davu, či se spíše kloníte ke klasice, s Bugaboo Fox 3 je možné vše.

Fox najdete ve velké barevné škále barevných provedeních, vybírejte zde.

O Bugaboo

Značka navrhuje kočárky ověnčené cenami a řešení pro rodiče, čímž rodinám zajišťuje nekonečné okamžiky zábavy, kdy každý krok se počítá. Značka před dvěma dekádami senzací odstartovala revoluci v kočárcích, a v inovativním procesu celé své škály neustává. Ať už mluvíme o kočárcích, autosedačkách, či cestovních postýlkách a doplňcích, všechny jsou navrženy k pohodlnosti a jednoduchosti použití. Rodiče i děti si tak užijí nekonečné chvíle objevování, ať už jsou kdekoliv. Bugaboo je k dostání v obchodech Vanda Store, Funbaby, Mybabystore a BabyMarket.

Témata: Kočárek, Prezentace klienta, Reklama, Kočárky na Heureka.cz