Kočárky Britax B-Motion, nepostradatelní společníci

Reklama 11.  11.  2014
Kočárek nás provází řadu měsíců, a proto bychom s ním měli být opravdu spokojeni. Měl by sloužit nejen jako dopravní prostředek, ale i jako útočiště pro malého pasažéra a zejména jako nepostradatelný pomocník pro rodiče, kteří se na něj mohou spolehnout každý den.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Česká rodinná společnost Baby Direkt, která se již řadu let specializuje na prodej kvalitních potřeb pro děti a pohodlí rodičů, doporučuje maminkám kočárky od společnosti Britax Römer.

Všestranné kočárky Britax B-Motion zajistí dětem i rodičům  příjemný komfort. Kvalitní zadní odpružení zaručuje plynulou a pohodlnou jízdu a díky nafukovacím gumovým kolečkům si kočárek poradí v jakémkoliv terénu či počasí. Odnímatelné adaptéry CLICK & GO® umožňují upevnit přenosnou autosedačku nebo hlubokou korbu přímo na podvozek kočárku a vytváří tak ideální cestovní systém. 

Kočárky jsou dále vybaveny sedadlem s několika naklápěcími polohami, včetně úplného lehu. Pro zajištění bezpečí dítěte jsou vybaveny 5-ti bodovým bezpečnostním pásem s výškově nastavitelnými ramenními pásy. Vzduchem plněné pryžové pneumatiky jsou odolné proti proražení a přední kola jsou otočná s možností aretace, ať už se jedná o verzi trojkolky Britax B-Motion 3 nebo čtyřkolky Britax B-Motion 4. Maminky, které zejména ocení  jednoduchý skládací mechanismus jednou rukou, budou potěšeny výškově nastavitelnou a měkce polstrovanou rukovětí, prostorným košíkem a velkou odkládací kapsou ve stříšce.

Poslední novinkou je limitovaná edice Britax B-Motion 4 Hidden Treasure 2014, která vyniká originálním elegantním, ale zároveň veselým designem.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Britax B-Motion 4 Hidden Treasure 2014 (Zdroj: Britax Römer)
 

Více informací o produktech a kde jej můžete vyzkoušet nebo přímo zakoupit naleznete na stránkách http://www.babydirekt.eu/prodejci

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek 
Zdroj: Britax Römer