Maminka.czDěti

Kočárky pro panenky jsou evergreen a děti je milují!

Reklama 24.  10.  2022
Na výlet, do parku, ale i třeba v dětském pokojíčku, tady všude se děti mohou zabavit s tolik oblíbeným kočárkem. Vyberte s nimi oblíbený model, ve kterém pak budou vozit nejen panenky, ale i oblíbené plyšáky a další hračky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Zmenšeniny kočárků jsou vhodné pro malé i větší děti. Volit můžete mezi korbou, nebo si pořídit zmenšeninu kombinovaného kočárku, tedy přecvaknout podle potřeby místo korby na sporťák, golfky či autosedačku pro panenky. A pokud by vám samotný kočárek nestačil, můžete dokoupit spoustu dalšího příslušenství.

Oblíbená trojkombinace

Kombinovaný kočárek Maxi Cosi pro panenky 3v1 v originálním designu díky vyměnitelné korbičce během chvilky přestavíte na sporťák. Vrchní část se dá jednoduše sundat a panenku pak s sebou odnést v praktickém košíku. Kolečka mají protihlukovou vrstvu a přední jsou otočná. Kočárek pořídíte za 1 799 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Pro aktivní dítka

Sportovní kočárek Baby Nurse CHULI POP má robustní kovový rám, který zajišťuje odolnost a stabilitu. Díky speciální tkanině vozík snadno vyčistíte – stačí houba a trocha vody. Kočárek má navíc praktický úložný prostorem pod sedákem. Kočárek pořídíte za 999 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Kvalitní zpracování a decentní design

V podobném designu se nabízí hluboký kočárek Baby Nurse. Ten je určen pro děti už od 18 měsíců. Kočárek má kvalitní kovoplastový rám, je vyroben z odolné látky a má skládací boudičkou. Kočárek pořídíte za 1 299 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Ideální volba pro nejmenší

Hluboký kočárek pro panenku Baby Nurse je navržený speciálně pro nejmenší, takže má extrémně stabilní konstrukci. Kvalitní plast se snadno čistí, látkový potah je snímatelný a pratelný. Kočárek pořídíte za 1 299 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

Na cesty i do pokojíčku

Děti si zamilují i 3v1 autosedačku a židličku Maxi Cosi pro panenky. Při jejím zavěšení na konstrukci rázem získají houpačku pro panenku, otočením konstrukce pak vysokou jídelní židličku s pultíkem. Hračku pořídíte za 1 249 Kč.

Klepněte pro větší obrázek

www.cz.smoby.com

Klepněte pro větší obrázek
Témata: Děti, Reklama, Prezentace klienta, kočárky