Maminka.czKam s dětmi

Koncert Tata Bojs a Dana Bárty podpoří léčbu dětské leukémie

redakce 25.  4.  2014
Koncert Tata Bojs a Dana Bárty podpoří léčbu dětské leukémie
Sobotní odpoledne můžete i s dětmi strávit na hudebním festivalu Motol Motolice. Již osmý ročník proběhne v prostorách Břevnovského kláštera a jeho výtěžek je určený na pomoc dětem hospitalizovaným na Klinice dětské hematologie a onkologie Fakultní nemocnice Motol.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Osmý ročník hudebního festivalu Motol Motolice proběhne 26. dubna. Jeho hlavními hvězdami budou Tata Bojs a Dan Bárta s Illustratosphere. Bohatý program začíná již v 15:00 hodin a nabídne zábavu dospělým i dětem. Akci budou moderovat Petr Horký a Veronika Koloušková.

Festival Motol Motolice se každoročně koná díky společnému úsilí dobrovolníků, sponzorů, hudebníků a příznivců, kteří chtějí přispět ke zkvalitnění léčby dětské leukémie a nádorů. Celý výtěžek ze vstupného je proto po skončení akce předán nadaci Národ dětem (http://www.naroddetem.cz/), konkrétně projektu www.1000statecnych.cz. Během předchozích ročníků bylo pro nadaci "Národ dětem" vybráno více než milion korun.

Hudební program festivalu zahájí startuje o půl čtvrté.

15:30 Sunflower Caravan
18:00 Tata Bojs
20:20 Dan Bárta & Illustratosphere

Připraven je i bohatý doprovodný program. Návštěvníci se mohou vyfotit ve Smileboxu, což je digitální přístroj na pořizování autoportrétů, které zdokumentují jakoukoliv ptákovinu, kterou se rozhodnete sami nebo s přáteli provést. Na občanku si takový obrázek nedáte, ale skoro jistě si ho vystavíte doma! Takže přijďte, zašklebte se a odneste si domů krásnou vzpomínku na fantastickou jarní akci. Přítomna bude i půjčovna kol a děti potěší skákací hrad.

Vstupné na akci je 220 Kč v předprodeji a 290 Kč přímo na místě.

Vstupenky: předprodej v síti TicketStream, v kancelářích CK Čedok a Firou Tour a v knihkupectvích Kanzelsberger. Na tuto akci můžete zakoupit také tzv. e-tickets, které si po zaplacení můžete ihned vytisknout, nebo vyzvednout v některém z prodejních míst.

Pokud nemáte čas přijít, nadaci Národ dětem můžete podpořit také finančním příspěvkem na účet číslo 478502093/0300.

Témata: Kam s dětmi, Maminka cestuje, koncert, Boj, Táta, Předchozí ročník, Osmý ročník, Daň, Leukemie, Dán, Dan Bárta, Bár, Ticketstream, Tata Bojs, Tata, Čedok, Bar, Leukémie