Maminka.czNaše tipy

Kosmetické tipy: Nová přírodní kosmetika, sérům pro zářivou pleť a krém proti vráskám

30.  10.  2020
Snažte se i v dnešní hektické době občas zpomalit a udělat si čas sama pro sebe. Pak by mohly přijít vhod naše následující kosmetické tipy – většinou pro maminky, ale najde se i něco pro miminka.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Portfolio concept storu Myskino, který se kromě niche parfémů věnuje také výjimečné kosmetice, obohatila novinka v péči o pleť nastávajících maminek a jejich miminek, oceňovaná britská organická kosmetická řada Nom Nom.

Přináší celkem šest produktů – tři jsou pro maminky, tři pro miminka. Řada ekologické a přírodní těhotenské péče o pokožku zahrnuje super výživné máslo, lahodně vonící relaxační olej a balzám pro masáž hráze, které nastávající maminky podpoří během celého těhotenství v prevenci proti striím, relaxaci a v přípravě na porod. 

I dezinfekční gel na ruce může být příjemný. Kosmetické tipy, které se vždycky hodí

Dětská řada bez parfemace zahrnuje víceúčelové dětské máslo, chrání jemnou dětskou pokožku, zklidňuje podráždění a hydratuje suchou pokožku. Dětský olej je vhodný pro masáž děťátka a pomáhá při odstranění seborey na hlavičce. Dětská koupel pro jemné mytí miminka je vhodná pro citlivou pokožku náchylnou k ekzémům. Všechny produkty jsou skutečně přírodní a organické. 

Náš další tip je určen hlavně maminkám – jde o zelené povzbuzující sérum, které se stalo jedním z celosvětových bestsellerů australské značky Ere Perez. Ta, mimochodem, dělá báječné rtěnky. 

V případě séra jde vlastně o výživné smoothie pro pleť, které je nabité super ingrediencemi pro zářivou pleť. Směs bohatá na antioxidanty, vitamin A a E obsahuje například quandong, chlorofyl, špenátové listy, malinová semínka či vojtěšku. Lehké gelové sérum pleť maximálně hydratuje, vyživuje, napomáhá redukci vrásek, zjemňuje kontury obličeje, pleť regeneruje a dodává jí pružnost. K dostání exkluzivně na www.ladybio.cz za 989 Kč.

Módní ikoně Harper Beckham je devět. Chodí na nehty, hraje fotbal, rodiče ji líbají na rty

Elixír mládí ještě nikdo nevynalezl, ale díky kosmetickým přípravkům je možné známky stárnutí zpomalit. Díky pravidelné péči a životosprávě je možné předejít vzniku vrásek, a pokud nám nějaká vráska na čele již vyskočila, je možné ji zjemnit.

Pomoci může třeba Astrid Q10 Miracle denní krém, který za dostupnou cenu díky svému složení stimuluje produkci kolagenu, pomáhá redukovat jemné vrásky, pomáhá omlazovat pleť a udržuje její mladistvý vzhled.  

GALERIE: Život s dětmi je někdy těžký. Na tohle vás nepřipraví žádné příručky o rodičovství

Nebo co Bioten multi Collagen sérum proti vráskám? Jeho předností je 97 procent ingrediencí přírodního původu včetně aktivního přírodního kolagenu. Sérum obsahuje Collagen Restorer, oceněný protivráskový peptid, aktivní přírodní kolagen, který pomáhá obnovit kolagen ve škáře, kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulární hmotností, která proniká do nejhlubších vrstev pokožky, kde redukuje vrásky, H2O Intense, které působí jako hydratační rezerva i jako ochranný film na povrchu pokožky, a přírodní mandlový olej.

Tohle sérum můžete doplnit používáním Hyaluronic 3D denního krému rovněž z produkce značky Bioten. Rovněž obsahuje kyselinu hyaluronovou s nízkou molekulární hmotností, která proniká do nejhlubších vrstev pokožky. 

Témata: Miminko, Naše tipy, Náš tip, pleť, Kosmetika, krém, Tipy redakce, Kosmetické tipy, Harper Beckham, Nova, kosmetička, Miracle, Vráska, Lady, Smoothie, Zář, Maminka, Tip, Sérum, Pokožka, Molekula, Astrid, Skin, Kos

Video