Maminka.czNaše tipy

Kam vyrazit za koupáním? Máme pro vás tipy na parádní koupaliště

redakce 26.  7.  2019
V horkých letních dnech je dětem nejlépe u vody. Pokud vám vyhovují spíše koupaliště, kde máte zajištěnou kvalitu vody a navíc se zde děti mohou vyřádit na nejrůznějších atrakcích, můžete se inspirovat našimi tipy.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Koupaliště Kutná Hora

Návštěvníkům nabízí 932 m2 vodní plochy, která se rozděluje na plaveckou a rekreační část (voda v bazénech je přihřívaná), dále dva kurty na plážový volejbal. Kapacita plovárny je 1620 návštěvníků.

Klepněte pro větší obrázek
Kutná Hora

Koupaliště Mladá Boleslav

Areál koupaliště nabízí možnosti vyžití pro všechny věkové skupiny návštěvníků, a to především ve vodě, ale i na souši. Vodní plochy jsou vyhřívané, a voda tak má trvale 26 °C. Díky tomu je možné využití bazénů i v případě chladnějšího počasí. Areál koupaliště je možno rozdělit do čtyř částí: na vodní svět, dětské hřiště a sportovní hřiště, písečnou pláž s nafukovací trampolínou a občerstvení. Do celého areálu koupaliště je zákaz vstupu psů.

Klepněte pro větší obrázek
Mladá Boleslav

Koupaliště Jičín

Návštěvníci mohou využít 4 plavecké dráhy, skluzavky, tobogán, plavecký bazén, rekreační bazén s masážními sedátky, tryskami a vodními gejzíry. Nechybí samozřejmě ani dětský bazén.


Klepněte pro větší obrázek
Jičín

Plavecký stadion Podolí

Nejznámější pražský plavecký stadion najdete na pravém břehu Vltavy, z centra jen pár minut tramvají nebo autem jižním směrem. Koupání je zde možné ve dvou 50metrových bazénech, z nichž jeden je krytý. Venkovní areál doplňuje 33metrový bazén určený ke skokům do vody a hraní vodního póla.

Klepněte pro větší obrázek
Praha Podolí

Koupaliště Pasohlávky – Aqualand Moravia

V Pasohlávkách najdete jeden z nejmodernějších aquaparků v České republice – 14 bazénů, 20 tobogánů, 24 saun a procedur ve Forum Romanum Wellness a restaurace Imperium s bohatým výběrem jídel.


Klepněte pro větší obrázek
Pasohlávky

Koupaliště Flošna v Hradci Králové

V letní sezóně milovníci vodních radovánek najdou v areálu Koupaliště Flošna čtyři vodní plochy a mnoho dalších atrakcí.  Padesátimetrový plavecký bazén s pěti drahami a vzduchovými lehátky. Rekreační bazén s řadou atrakcí, které pobaví i ty nejnáročnější návštěvníky. Mezi tu nejvyhledávanější patří divoká řeka, která je řešena jako dvojitý proudový kanál. Dětský bazén se 2 minitobogány Kobra pro malé děti s vodním ježkem a vodním dělem. Dušový a klasický tobogán se skluzavkou Jump, které obtéká líná řeka. Na dušovém tobogánu je možno jezdit jednotlivě nebo ve dvojicích.


Klepněte pro větší obrázek
Hradec Králové

Aquapalace v Praze Čestlicích

Unikátní vodní svět o rozloze 9 150 m2 je největším aquaparkem ve střední Evropě. Je tvořen třemi paláci, v nichž si na své přijde opravdu každý.

 

Klepněte pro větší obrázek

 

Témata: Naše tipy, Koupání, Radovan, Vaš, Proud, Tobogan, Pražský, Zákaz vstupu, Skok, Česká republika, Vltava, Kobra, Pasohlávky, Kutná Hora, TOBOGA, Návštěvníci, Areál, Evropa, Try, Aqualand Moravia, Plavecký bazén, Bazén, Pára, Dětský bazén, Nejrůznější atrakce