Maminka.czHoroskopy

Kozorozi budou klidnější, Lvi zase líní. Co předpovídají hvězdy v únoru dětem?

redakce 1.  2.  2018
Únor je měsícem, ve kterém vládnou Ryby. Slunce vstoupí 18. 2. do znamení Ryb, ve kterém v té době bude i planeta komunikace Merkur. V únoru také nastává novoluní, a to 15. 2., kdy Luna vstupuje do Vodnáře. Únor bude pro všechna znamení měsícem komunikace, tvořivosti a uměleckého vyjádření. Co se týká zdraví, orgánem měsíce jsou ledviny. Ty úzce souvisejí se vztahy, láskou. Disharmonie v ledvinách může působit u dětí plačtivost a zvýšené úzkosti.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

RYBY 19. února až 20. března

Zrozenci ve znamení Ryb jsou citlivější a právě Merkur jim může pomoci více své emoce vyjádřit. Dravější Rybičky mohou být impulsivnější a emočně více rozkolísané, je třeba více pochopení pro jejich náladovost.  Na druhou stranu je pro Ryby únor měsícem velké podpory v jejich talentech a probouzí v nich tvořivou energii.

Témata: Časopis Maminka, Horoskopy, únor, Keramika, Opačný efekt, Znamení vah, Narozené dítě, Nový koníček, Koníček, Veliká radost, Ledvina, Snílek, Kozoroh, Keř, Rozkol, Vodnář, Nová povinnost, Plačtivost, Pohodář, Recitační soutěž, Znamení, Blíženec, Velká podpora, Merkur, Vděčnost