Přidat odpověď

Jana 8. 11. 2010 21:01
Bohužel také nemůžu přidat úplně pozitivní hodnocení, rodila jsem v Liberci na konci roku 2008 dvojčata, měsíc před termínem.. Dva dny jsem byla na hekárně, protože mi odtekla plodová voda a píchali mi ještě kortikoidy na dozrání plic. Slyšela jsme sice každý porod, ale tyhle dva dny byly ještě v pohodě. Císař byl plánovaný, jediný anesteziolog se mi představil, podal mi ruku a zeptal se, zda si vyberu spinál nebo celkovou anestezii.. Měla jsem spinál, takže jsem porod vnímala, bylo to v pohodě. Děti mi ale jen ukázali. Pak den na JIP, večer jsem setřičku prosila, ať mi zjistí, jak se daří dětem.. moc se jí nechtělo, ale zjistila "že se mají dobře". Obě měly žloutenku, vozily mi je jen na chvilku. Hodně spaly a tak nereagovaly na prso, nikdo se o mě ale ohledně kojení nestaral, pro odsávačku jsem si došla sama a odsávání rozjela s pomocí spolupacientek. Prostě titul Baby friendly hospital mi k Liberci vůbc nesedí. Byla tam jediná sestřička, která byla ochotná, a pomáhala mi trénovat třeba se suplementorem.. dětem samozřejmě nasadily flašku a Nutrilon :( A ještě mi pak zakázaly je přikládat, protože "je to vyčerpávalo, a nepily pak ani z láhve". Zůstaly jsme tam 16 dní, děti převážně u sestřiček, daly mi je na 24hod až poslední den.. Přístup dětských doktorů až na pana doktora Kováře opravdu příliš vědecký a nic neříkající.. Dětem bez mého vědomí brali krev a nakonec rozhodly, že skoro nepřibírají, tak dostanou antibiotika :( Projevila jsme zájem krmit děti stříkačkou, dětská doktorka odvětila, že domů nás pustí, jen když je budu schopná nakrmit z flašky (byl to dost boj, jedly fakt málo, spaly u toho). Bohužel už jsem to pak doma nevyzkoušela, byla jsem z pobytu v porodnici tak vyřízená, že jsem mléko odsávala a dávala v láhvi.. Nutno podotknout, že doma děti začaly mnohem lépe jíst.. Bezvadné byly sestřičky z gynekologie, měla jsem problém při močení - ke konci bolest a řezání. Doktoři jen krčily rameny, že nevědí (testy na zánět negativní), pak mě jedna setřička uklidnila, že se při tom císaři třeba skřípnul nějaký nervík a srovná se to. Chvilku to trvalo, ale opravdu to přešlo.
0
Přezdívka nebo jméno
Váš komentář
:-);-):-)):-D^^O:-):-];-]:D:laska::-*:oops:8-)8-D:sok::-\:/]:-<]:-D>:-(:grr::eh:-(:'(8-S:-l:kuk::hmm:8-P:-P:zelenac::-!:-|:tleskani:oboze:potichu:nenapadne:hm:sipka::!::?::napad::achjo::lol::pozor
Odeslat komentář

Pravidla diskuzí na webu Maminka.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby.
  • Příspěvky nesmí poškozovat web Maminka.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků nezákonný obsah včetně odkazů na stránky nabízející takový obsah.
  • Příspěvky nelze využívat k reklamě.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Maminka.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.