Přidat odpověď

??? 14. 7. 2010 13:40
Liberecké porodnici dávám mínus. Já tam rodila v r. 2007. Porodnice nová, krásná, moderní, ale ... -/ na hekárně jsem viděla bílý plášť tak 1x za 2hod. A když už jsem ho viděla potřetí, musela jsem okamžitě na sál -/ na operační sál jsem si musela polomrtvá a v šílených bolestech dojít sama, žádný vozík !!! -/ když jsem se probudila po císař.řezu z narkózy zjistila jsem, že jsem byla okradena (věci se již nenašli, žádná náhrada se nekonala) -/ další šok nastal, když jsem zjistila, že mi přelepili jizvu obyč.náplastí na kterou mám silnou alergii, přitom to bylo jasně (asi s deseti vykřičníky) napsáno v těhotenské průkazce. Jizva krásně pod náplastí zapracovala, takže jsem si poležela v porodnici o to déle -/ dále mě šokoval nemístný černý humor lékařů a jejich maximalistické požadavky -/ třešnička na dortu - dozvěděla jsem se od rehab. sestry, že jsem tlustá a že bych se sebou měla něco dělat (kdyby se podívala do zdrav.karty, kterou měla v ruce, zjistila by, že jsem nemocná a nadváha je důsledkem nemoci a ne přejídání) -/ a na konec ... lékařská péče minimální. Když jsem si stěžovala na pálení a bolest při močení, bylo to vždy - podle nich po cévkování v pořádku (a to páni doktoři poznali z 2m vzdálenosti od mého lůžka, bez jediného vyšetření krve, nebo vzorku moči). Každopádně domů mě poslali s tak silným zánětem, který mi má gynekoložka léčila měsíc antibiotiky
A přihodím ještě toto : Dále v Lib.porodnici rodila moje kamarádka a moje kolegyně z práce (r.2007,2010), kamarádce zapomněli dát dost důležitou injekci a tvářili se potom jakoby nic a kolegyně zemřela pár hodin po porodu zdravých dvojčat.
0
Přezdívka nebo jméno
Váš komentář
:-);-):-)):-D^^O:-):-];-]:D:laska::-*:oops:8-)8-D:sok::-\:/]:-<]:-D>:-(:grr::eh:-(:'(8-S:-l:kuk::hmm:8-P:-P:zelenac::-!:-|:tleskani:oboze:potichu:nenapadne:hm:sipka::!::?::napad::achjo::lol::pozor
Odeslat komentář

Pravidla diskuzí na webu Maminka.cz

Zasláním příspěvku do diskuze souhlasíte s těmito pravidly:

  • Podmínky užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Příspěvky se musí týkat tématu článku.
  • Příspěvky nesmí obsahovat vulgární výrazy a slovní útoky na jiné osoby.
  • Příspěvky nesmí poškozovat web Maminka.cz ani ostatní projekty provozovatele.
  • Je zakázáno vkládat do příspěvků nezákonný obsah včetně odkazů na stránky nabízející takový obsah.
  • Příspěvky nelze využívat k reklamě.
  • Příspěvky, které porušují pravidla diskuzí, budou odstraněny. Případně budou upraveny tak, aby neporušovaly pravidla diskuzí. V textu bude následně uvedeno, že příspěvky byly ze strany redakce upraveny.
  • Právo moderovat diskuze mají pouze vybraní zástupci provozovatele. Základní kontrola každého příspěvku probíhá ještě před jeho zveřejněním.
  • Maminka.cz je soukromý web a provozovatel má při řešení sporů, které se týkají příspěvků v diskuzích, vždy konečné slovo.