Krása v rukou profesionálů

15.  5.  2018
Klinika YES VISAGE je největší klinika estetické medicíny a plastické chirurgie v České republice a na Slovensku s pobočkami v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Klinika YES VISAGE nabízí více jak 300 služeb a komplexní kvalifikovanou péči od prvních úprav, které lze řešit pouze neinvazivně, přes šetrné miniinvazivní zákroky a dermatologii až po zákroky vyžadující plastického chirurga.  Mezi klienty nejžádanější zákroky patří především liposukce a hubnutí, abdominoplastika, omlazení a dermatologie, facelift a niťový lifting, plastika prsou, laserové zákroky, řešení křečových žil a preventivní medicína.

Samozřejmostí je vysoká profesionalita s garancí odborné úrovně poskytovaných služeb, špičkové technologie a plně vybavené zázemí moderních klinik. O klienty se stará 34 mezinárodně uznávaných lékařů a jejich výjimečnou péči oceňuje více než 30 000 spokojených klientů ročně. Vysoká nezávislá hodnocení a důvěra klientů přichází i z řad známých osobností.

Klepněte pro větší obrázek

Klientům nabízíme diskrétní individuální přístup, nadstandardní péči a komplexní řešení s důrazem na bezpečnost a šetrnost, a také možnost plateb na splátky či ubytování v klidném a komfortním prostředí s výjimečnými službami, kvalitní moderní gastronomií a možností relaxace. Klinika YES VISAGE je také nejoblíbenější klinikou na sociálních sítích s více než 70 000 fanoušky.

Klinika YES VISAGE Praha, Brno, Ostrava a Bratislava,
tel. 227 777 777, www.yesvisage.cz 

Témata: Krása, Známá osobnost, Služba, Prof, Laserový zákrok, Zákrok, Ostrava, Medicína, Bratislava, Sociální síť, Plastický chirurg, Brno, Česká republika, Profesionál, Klient, Estetická medicína, YES VISAGE, Klidné prostředí, Liposukce, Chirurg, Praha, Slovensko, Plastická chirurgie, Klinika, Visa