Maminka.czSlavné maminky

Krásná blogerka Kamila Šiklová je potřetí maminkou! Kdo přibyl do rodiny?

Veronika Zenklová 5.  5.  2021
Rodina, která si již několik let plní své sny a živí se cestováním, bude mít do party dalšího člena. Maminka Kamila přivedla na svět holčičku s neobvyklým jménem!

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

"Auri Šikl! Obě jsme v pořádku, stále trochu jak po velké party, až hlava dovolí a slova se srovnají, tak se rozepíšu. Máme holčičku," uvedla dnes před jednou hodinou ranní na svém Instagramu.

I když za instagramovým účtem The Sikls nestojí pouze maminka Kamila, ale jedná se o rodinný podnik, rozhodně stojí za to jej sledovat. Kamila a Ondřej Šiklovi se dvěma malými dětmi a jedním kufrem procestovali celý svět. Ze dne na den se rozhodli prodat svou firmu a vyrazili! Postupem času začali na svých tripech spolupracovat s různými firmami a teď má jejich instagramový profil více než sto třicet tisíc sledujících. Načerpáte tu tipy i triky na cestování s dětmi.

Zdroje fotografií: Instagram

Témata: Galerie, Rodina, Mateřství, Slavné maminky, Instagram, Šik, Blogerka, KDO, Krásná, Kamila Šikl, Cestování, Bloger, Holčička, Maminka, Šikl, Neobvyklé jméno, Kamil Šikl, Cestovatelka