Maminka.czSlavní rodiče

Krásná moderátorka Sandra Parmová se pochlubila svou dcerou

redakce 22.  8.  2017
Sandra Parmová si nové role maminky naplno užívá. Nyní prozradila, jak prožívala porod a první dny po narození své dcery Emily.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

„Porod jsme zvládly poměrně dobře, jsem za to ráda. Ne že by to nebolelo, ale měly jsme tam podporu, taťku. Díky doktorům se to všechno povedlo a malá je na světě,“ řekla Sandra Parmová pro Top Star Magazín.

Její partner, který byl po celou dobu u porodu, prozradil, že při porodu nebyl zdaleka v klidu. „Měl jsem nervy jako špagáty, ale Sandra byla statečná a nesla to v pohodě,“ přiznal.

Moderátorka také prozradila, že první noc měla o miminko strach, a tak ho musela neustále kontrolovat. Nyní si již doma užívá mateřských povinností, se kterými jí pomáhá nejen partner Pavel, ale také jeho dcera z předchozího vztahu.

„Nelinka je velmi šikovná, v přebalování měla nácvik a přišlo mi, že je v tom lepší než já,“ svěřila se se smíchem moderátorka, které by nikdo netipoval, že porodila teprve před necelými dvěma týdny.

Video: Průvodce těhotenstvím ve dvou minutách

Moderátorka Primy Sandra Parmová porodila dceru Emily
Herečka Lenka Zahradnická je maminkou. Holčičce dala pohádkové jméno
Moderátorka Hana Reinders (Mašlíková) je maminkou. Prozradila i jméno miminka

 

 

Témata: Porod, Slavní rodiče, Moderátorka, Moderátor, Par, Dcera, Necelý týden, Pár, Mód, Smích, První den, Nová role, Nácvik, Celá doba, Hana Reinders Mašlíková, Top Star magazín, Sandra Parmová, Parmová, Mateřská povinnost, Krásná, Top star, Maminka, Narození

Video