Maminka.czSlavné maminky

Krásná Tereza Ramba je podruhé těhotná. Svým fanouškům to sdělila opravdu originálně

Simona Formánková 9.  8.  2021
Herečka Tereza Ramba (dříve Voříšková) si své soukromí bedlivě hlídá. Přesto se dnes rozhodla o jedno štěstí podělit a na svém Instagramu zveřejnila video, kde je krásně vidět její klenuté těhotenské bříško.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Video natočil Terezy manžel Matyáš Ramba a na první pohled působí spíš jako roztomilý omyl. Herečka se projde mezi dveřmi v krásných červených šatech a její muž ji poprosí, zda se může vrátit. "Co to je za pupek?", ptá se se smíchem. A Terezy odpověď, že to nebude vidět, nakonec oba rozesměje. Podle velikosti bříška je zřejmé, že jde o pokročilejší stádium těhotenství. 

Tereza bude už dvojnásobnou maminkou. Když oznamovala své první těhotenství na sociálních sítích, dokonce fotografii doprovodila básní. "Já sním o tom, aby ses narodil, abys byl zdravý, abys měl co dýchat a co pít. Abys byl obklopenej přírodou. Sním o světě. O tobě a o světě. Ano. Budeme rodina. Láska je!" Jestlipak se Tereze zase podaří utajit porod a pohlaví miminka, nebo se s fanoušky o radostné zprávy podělí dříve?

Herečku Terezu Rambu si diváci pamatují například z teenage komedie Rafťáci nebo pohádky Peklo s princeznou. Nejvíc se však zapsala do podvědomí diváků jako Klárka v trilogii Bobule. 

VIDEO: Co jedla Tereza Ramba, když plně kojila syna?

Témata: Těhotenství, Slavní rodiče, Slavné maminky, Instagram, herečka, Komedie, Matyáš Ramba, Tereza Voříšková, Rafťáci, Láska je, Tereza Ramba, Voříšková, Peklo s princeznou, Originál, Stádium, Fanoušci, Tereza Rambo, Krásná, Stadium, Matyáš Rambo, Vor, Bříško