Maminka.czNaše tipy

Krásná v těhotenství i po porodu: Tipy na osvědčenou kosmetiku a doplňky

redakce 18.  6.  2019
Říká se, že těhotenství je nejkrásnějším obdobím ženy, ale s tím si dovolujeme nesouhlasit. Zdaleka ne všechny budoucí matky se cítí krásné a plné energie. Naštěstí existují možnosti, jak to napravit - třeba pomocí našich tipů.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Prvních 1000 dní života - doba trvající přibližně od početí do dvou let věku dítěte - představuje unikátní období, kdy dochází k růstu a vytvoření rovnováhy střevní mikroflóry jako základu pro optimálního zdraví na celý život. Aproto nelze než doporučit, aby ženy už v těhotenství užívaly přípravky, které tento proces podporují. 

My jsme vyzkoušeli a doporučujeme výrobek BIOPRON PREGNA+ -  unikátní kombinace 4 probiotických kmenů a důležitých vitaminů pro zdravé a šťastné miminko i jeho maminku. Probiotika jsou živé mikrorganismy žijící ve střevech. 
Probiotika jsou živé mikroorganismy, které jsou-li podávány v adekvátním množství, přispívají ke zlepšení stavu hostitele (definice FAO/WHO, 2002).1)
Kyselina listová přispívá k růstu mateřských tkání během těhotenství.  

100 mimořádných fotek z porodu! Úžasný rodinný zážitek hodně zblízka

V těhotenství je důležitá nejen péče zevnitř, ale i zvenčí - v tomto směru nás zaujaly výrobky značky Onclé, například luxusní pleťové sérum s kmenovými buňkami. 

Luxusní olejové sérum ošetřuje, zpevňuje, chrání a obnovuje vnitřní struktury pokožky při striích a jizvách. Redukuje celulitidu a je vhodný i pro dehydratovanou a stárnoucí  pokožku. Obsahuje jedinečnou biosložku - extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM, která aktivuje tvorbu nového kolagenu a chrání pokožku před její destrukcí. 

Značka Onclé nabízí rovněž pleťové mlékům a peeing s kmenovými buňkami. 

Domeček v kufříku zvládnete i vy. Zapojte děti, bude je to bavit

Těhotné ženy, stejně jako matky po porodu patří mezi ty, pro které je dostatečný příjem železa a kyseliny listové zcela zásadní. Jeho podávání je však problematické, to však mění novinka na trhu, kterou je výrobek Captafer. 

Sám železo neobsahuje, umožňuje jeho maximální vstřebávání z potravin. Hydrolyzát chrupavek mořských ryb v kombinaci s vitamíny C, E, minerály zinku a mědi spolu s kyselinou listovou tak dělá z Captaferu zcela bezpečného a velmi přínosného pomocníka jak v těhotenství, tak po porodu, neboť umožňuje tělu vzít si z potravy pouze tolik železa a dalších prvků, kolik v daný okamžik potřebuje.

Marie Doležalová: Jsem prostě jen matka! Je to málo? Zřejmě ano!
Děti starších matek jsou chytřejší! A další mýty o mateřství ve vyšším věku
 
 
Témata: Naše tipy, Kos, Sérum, Pór, Onclé, Krásná, Kyselina listová