Maminka.czDěti

Kreativní mámy na Instagramu: Tahle fotí snové snímky létajících dětí

kog 14.  2.  2020
Instagram je plný fotek dětí. Ale jen některé stojí opravdu za sledování. Třeba tyto roztomilé snímky kreativní maminky Vanessy Rivery a její rodinky. Děti na nich létají, vznášejí se nebo dělají různé akrobatické kousky.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Fotky mladé rodiny z Kalifornie s mexickými kořeny jsou velice hravé, plné energie a fantazie. Člověk si spíše myslí, že jde o sen než o realitu. 

Táta fotí boží fotky dětí! Jak to dokáže a kam chodí na nápady?

Vanessa začala být aktivní na Instagramu už v roce 2013, ale nejprve sdílela jen fotky z mobilu z rodinných výletů. Až s narozením třetího dítěte, dcery Indie, se plně ponořila do vytváření těchto snových mateřských fotografií. Založila si i blog s názvem The Life of AIVAX, kde publikuje básně a povídky a doplňuje je svými úžasnými fotografiemi. Jejím hlavním kanálem je ale Instagram s názvem the_life_of_aivax, kde má 220 tisíc sledujících. 

Fotky téhle nápadité mámy si můžete prohlédnout i u nás v GALERII. 

Také skvělý nápad: Maminka vytváří ze starých oblečků módní kreace:

Nádhera! Kreativní maminka oblékla svou dceru do květin i ovoce
Na maškarní za seniora? Stačí pár doplňků a senzační kostým je na světě
Skvělá zábava na konec prázdnin! Stačí křídy a trocha fantazie. Inspirujte se v galerii

 

 

 

Témata: Děti, Rodina, Školák, Instagram, Blogy, Maminky ve světě, Indie, Kreativní maminka, Vanessa, Plná energie, Akrobatický kousek, Rodinka, Rodinný výlet, Kalifornie, Fotka dětí, Maminka, Fotka, Tah, Máma