Maminka.czSlavné maminky

Kristýna Boková je těhotná. Čeká svoje třetí dítě, prozradila pohlaví?

redakce 12.  6.  2020
Herečka a tanečnice Kristýna Boková je těhotná. Svoje třetí dítě čeká s manželem Lukasem, který je napůl Řek. Kristýna má již patnáctiletého syna Šimona, jeho otcem je herec Pavel Liška. Se současným mužem Lukasem má pětiletou dceru Annu Sophii.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Kristýna Boková si svoje soukromí velmi chrání a ani ona, ani její současný muž Lukas se moc často na veřejnosti neobjevují. Snad jen na premiérách filmu. A do kin právě vstupuje nový film Bourák, kde Kristýna hraje jednu z hlavních rolí. 

O svém třetím těhotenství herečka promluvila v časopise Vlasta. Svěřila se, že nevyšlo hned napoprvé, ale prošla si bolestivou zkušeností, potratem: "Že jsem těhotná, jsem zjistila na konci druhé části natáčení Bouráka. Necítila jsem se dobře, a tak jsem zašla k doktorovi, který zjistil, že jsem v osmém týdnu. Měla jsem radost, třetí dítě jsem si přála, ale po pár týdnech se ukázalo, že se jedná o takzvané zamlklé těhotenství. Pro mě něco nepředstavitelného, protože už jsem měla dvě zdravé děti a mateřství jsem vnímala jako něco automatického," řekla otevřeně v rozhovoru.  

Veronika Arichteva potvrdila těhotenství: "Bude prdel," napsala

Přiznala, že dostala lekci a zároveň pochopila, jak funguje ženské tělo: "Byla
jsem v nepohodě a vyčerpaná, což nebyly zrovna ideální podmínky pro zdravý vývoj miminka, a tak tělo řeklo stop," svěřila se v časopise Vlasta. 

Kristýna říká, že nejvíc jí pomohlo, že o tom začala mluvit, což zafungovalo jako terapie: "Zjistila jsem, že to bohužel není nic neobvyklého a že některé ženy potrat prožívají opakovaně. Trochu jsem se zastyděla. A taky pomohlo to, že jsem pak opět otěhotněla," přiznává.

Jestli se jim s manželem narodí holčička, nebo chlapeček, Kristýna neprozradila. Ani termín porodu není jasný, ovšem herečka už má vidět bříško. Jedno přání přece jen má: "Já bych si hlavně přála, aby se mi do třetice narodilo dítě, které hodně jí a hodně spí. To jsem zatím nezažila," říká v rozhovoru.

Témata: Těhotenství, Slavné maminky, Premiéra, Pavel Liška, Lukas, Kris, Bourák, Herečka, Kristýna Boková, Krist, Děti