Maminka.czSlavné maminky

Kristýna Leichtová je znovu těhotná. Ukázala fotkou z ultrazvuku

kog 23.  1.  2020
Baby boom mezi herečkami nebere konce. Po Marii Doležalové, Anetě Krejčíkové oznámila těhotenství také herečka Kristýna Leichtová. I ona se brzy stane dvojnásobnou mámou. A její Dorotka se dočká sourozence. Radostnou zprávu oznámila na Instagramu.

[Odebírejte NOVINKY Z MAMINKY! Chci newsletter!]

Herečka Kristýna Leichtová zveřejnila fotku z ultrazvuku, ke které připsala: "Životní postoj hodný respektu! Těšíme se." Na snímku je miminko, které má zdvihnutou ručičku a ukazuje všech pět prstů. Možná i mává. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

...životní postoj hodný respektu! Těšíme se 😉

Příspěvek sdílený Týna Le (@kristyna__leichtova),

Radostnou novinu hned komentovaly známé maminky. "Ooooo, to je krása!" napsala herečka Andrea Kerestešová Růžičková, která se nedávno také stala dvojnásobnou maminkou. A dvouletý Tobiáš dostal na konci roku bratříčka Jáchyma. Kristýně pogratulovala i kolegyně Sandra Nováková: "Wow!!! Gratuluju! Neuvěřitelný,“ napsala herečka. Té dokonce Kristýna Leichtová odpověděla: "Ano, je to nějaký strašidelně nakažlivý! Což Sandro???" Buď měla na mysli ostatní herečky, nebo se možná také dočkáme dalšího oznámení těhotenství. 

Kristýna Leichtová skončila s kojením. A obrečela to! Co se stalo?

Dcera Dorotka, kterou má herečka s partnerem Vojtěchem Štěpánkem, přišla na svět v srpnu 2018. Kristýna se loni v létě svěřila s tím, jak probíhal porod prvorozené dcery. Rodila v porodnici v Rakovníku a má na to jen krásné vzpomínky, i když to celé probíhalo jinak, než si představovala. Psali jsme o tom TADY

Chtěla jsem rodit do vody a být krásná. Vše bylo jinak, říká Kristýna Leichtová
Témata: Slavné maminky, Instagram, Kristýna Leichtová, Jáchym, Kris, Dorotka, Aneta Krejčíková, Baby boom, Ultrazvuk, Kolegyně, Krist, Postoj, Herečka, Středočeský, Fotka, Radostná zpráva